• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: už abych měl nějakej box
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    jen tak ot...tak měl jsem problém že 0,18ky coils se na ijusts pořád palily, 2 dny a šmytec ...tak jsem do nic udělal dírky aby lépe sály a teď z 10ml džusu na den jsem skoro na dvojnásob :D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    KOZLIKK: Myslim ze vetsina tady micha tak nejak z hlavy podle chuti a napadu, ja rozhodne. Recepty sem nikdy moc nehledal, on kazdej clovek jina chut a kazdej to rad jinak silne atd.
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    me je to vesmes jedno jestli 20 nebo 27... uz jsem ale vice mene pocital s tim 20tym... ale dokazu to i zmenit na 27 ;)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    No jeste me napadlo, ze zalezi kolik nas bude, jestli 5+ coz zatim vypada tak by to chtelo ten velkej stul vzadu a ten bude toho 20 obsazenej. Aby jsme se tam s tema nasima kramama vlezli.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    je to 2 x 2 :D tak uděláme obě dvě soboty-?...kdo bude chtít příjde kdy chce já budu klidně oba dva dny
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    No ja bych take radeji 27 tak uvidime no.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    http://vapebar.cz/

Bořivojova 2422/15, Praha - Vinohrady
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    HREBICK: neeeee :D
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    tak 20.1. cajk.... :) jinak se to tady nerozhodne asi :D

a kde že?
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    !!! NÁSTĚNKA DRUHÉ KOLO ANKETY !!!
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    HREBICK: ok tak platí 20?
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    SAKALICEK: Zas tak bych to neviděl. Stolů tam je dost a zas tak moc lidí tam nechodí. Minule na ochutnávky tam bylo hromada místa...
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    vypadá to že se neumíme dohodnout. :-D
    byl bych taky spíš pro 27.1
    20. si nebudem mít kam sednout.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    No teď to řešíme a nevíme :D asi uděláme druhý kolo ankety
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    jak to vidíte s tím srazem 20teho? musím plánovat mám rodinu :) předpokládám že nejsem jediný :) ... čas? místo?
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: já vím, právě na to konto, že jsme se tu o tom bavili jsem sem hodil to video.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: Hmm, taky fakt tak ja nevim :D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: Sakra to jsem minul, tak jak chcete no, zas behem tasting night tam bude zas narvano a randal takze na sraz by mozna byl vhodnejsi klidnejsi vikend. I kdyz priznavam, ze me je to fuk i proto, ze ty trojky tam neudejcham a v nulkach toho vetsinou maji minimum.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam