• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    me napadlo, nechcete nekdo tabakovku S&V Old navy od Fog Division, 50/50 9mg, odlil sem tak 2ml z origo baleni, na me moc koreneny
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    BIGEM: Viděl jsem ho u kamose z práce a nemohl jsem jinak. :D
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    SAKALICEK: dotmod je proste nadhernej, nebejt tak spokojenej s paranormalem du do nej hned :)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Já dal na design a kvalitní zpracování. ;c)

HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    no vidite, ja jsem zas presnej opak, mam hromadu veci od smoku i joytechu, ktery WOLFGAR hani v kazdym druhym prispevku a nikdy jsem s nicim nemel problem :)
    31STITCHES
    31STITCHES --- ---
    SHAAG: Jsem na tom úplně stejně :) mimochodem ty plexus hlavy jsou fakt dobrý
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Pred par mesici jsem dal na Wolfgarovu radu a koupil Innokin Proton set (se Scion 2) a fakt mohu jen doporucit.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    RENDALF: Na co největší produkci mlhy ti budou cpát šmejdské smoky na obří hlavy a podobné nesmysly, tomu se vyhni obloukem, chuť je mizerná, životnost těch hlav je kolem tří dnů a v čechách stojí i několik stovek a životnost modů od smoku není o moc lepší. Jediný způsob jak docílit opravdu velkou produkci mlhy a zároveň mít funkční stroj je si sám motat a vzhledem ke spotřebě (já dávám standartně 30ml za běžný den, ale na dovolené kdy jedu celý den klidně i 80...) i míchat.
    Druhá rozumější možnost je koupit si kvalitní DL mod na dobré hlavy ze kterého to bude dobře chutnat a který ti vydrží a bude mít slušnou produkci mlhy která ti na 100% stejně bude sračit protože to bude mnohem víc než dává jakékoli MTL a většina běžných setů. V tomhle ohledu je bezkonkurenčně nejlepší Innokin Scion 2 buď s libovolným modem podle chuti nebo rovnou za dvojku v setu Protonem. Není to super výkonná hračka s dvaceti spirálami ale jak na něj dělají asi šest různých druhů hlav tak jednou z nich je třeba i mesh head který dokáže i při nižšších výkonech mlžit opravdu pěkně.

A jo ja vím že už to vypadá, že tajně dělám Innokinu obchoďáka ale to je pořád dokola, zrovna tenhle týden, jeden kolega si koupil na MTL Prisma a dneska mi vykládal jak je hrozně nadšenej no a druhej kolega si poradit nenechal, vlez do vapria kde mu samozřejmě vecpali smok (mají na nich největší marže takže mám pocit, že defaultně cpou smok všem) a hned ten den mi volal proč to je hnusný, prská to, pálí se to.. těžko mu vysvětlovat, že ty hlavy se s aspire na který je zvyklý nedají moc srovnávat...
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    zdravim ve spolek, chtel bych se vratit k ecigarku. Doporucil by prosim nekdo z mistnich znalcu nejakej hotovej cojk, kterej lze koupit idealne v ceskym eshopu, chtel bych zarizeni co produkuje oblaka velikosti atomovejch hribu, cenove treba kolem 1500 +-? Diky
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    SAKALICEK: nejsem si jistej ze je to modem, Berserker pred tim nemel vubec zadnej problem, az ted s Kayfunem to zlobi
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    BIGEM: Případně to reklamuj s vytistenym návodem v ruce. Udelaj to za tebe.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    BIGEM: Asi to “nejde” posrat hele :)
    Trvalo mi to 20min. i s vycistenim toho zelenyho loctite.
    Důležitý je neupect pajeckou tu plast. vložku.
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    SAKALICEK: diky za navod, myslim ale ze na tohle sem asi trochu srabek :/
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    SAKALICEK: Napadeno kutilem domácím.

TWOH
    TWOH --- ---
    BIGEM: Já ho nemám, ale jen mě napadlo, jestli právě v závislosti jak moc je vyšroubovanej ten šroubek pro regulaci airflow to nedělá neplechu plus jestli tam neni nějaká možnost dotažení i toho dutýho centerpinu no...
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    HARAKOCZKA: rozebrano, vymyto, prebuildovano, vyzkouseno nekolik druhu dratu, nic :/
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    TWOH: ma dutej centerpin kterym se nastavuje airflow, nevim jestli jde povolit, neni tam zavit
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    BIGEM: zkusil bych ho rozebrat a vymejt. Takhle mi blbnul Galatek a měl nějakej bordel v centerpinu.
    TWOH
    TWOH --- ---
    BIGEM: Zkoušel jsi dotáhnout centrpin?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam