WAKI:
SUK:
ZVIRATKO: díky moc za rady a tipy, mod si bude ale muset ještě počkat, když jsem zjistil, že vlastně neumím pořádně namíchat e-liquid (rozuměno, namíchat tak, abych byl spokojen s jeho chutí, sladkostí, charakterem a nikotinem) a že v jediném lokálním obchůdku jsou zastoupeny, a to dost omezeně, jen značky Aspire, Geekvape, Vaporesso a Uwell. I prodavač mi doporučil začít s nějakým entry pod kitem, ať si první vyzkouším co a jak, zjistím co mi chutná a jaký výkon a výdrž mi stačí. Koupil jsem Geekvape Sonder U, který tam byl jediný kus. Mimo to, že hledám pro sebe správné poměry v liquidu (že se musí čekat dny a nechat to zrát mě ani ve snu nenapadlo), mě překvapilo jak se to celkově chová, dobře to tahá a chutná. Prodavač měl dva svoje Sondery, jako záložní ke svemu opulentnímu modu, a zrovna jeden bafal, nemohl si to vynachválit, což mě taky popostrčilo ke koupi. Cena dvou tří disposables. Na začátek asi alright.
Cílem je pro mě dosáhnout charakteru, sladkosti a lehkosti elfbaru. Zatím mám bázi 20mg 50/50 a příchuť, naředil jsem do báze cca 10%. Bál jsem se že to bude silné co se nikotinu týče. Vůbec. Jediné co mi tam chybí je sladkost a možná větší "vlhkost". Necítím vůbec "cukr". Může to být tím, že jsem nepočkal až to dozraje? To fakt čekáte třeba týden? Něco mi ale říká, že budu potřebovat beznikotinovou bázi a možná zkusit docílit 40/60. Prodavač mi beznikotinovou bazi ani nenabidl, ale už byl taky zkouřenej, protože jen za tu půlhodinku, co jsem osisal ve storu, vybafal toho tolik asi jako já za celý den :)