SHEEN: ono se to rozlisit da... ja si dlouho rikala, ze informace a inteligence jsou pro me nejdulezitejsi hodnoty (a predtim, ze originalita). Vzhledem k tomu, ze nejsem petka, neumim popsat, jak ten vztah devitka-petka vidi petka ;) ale pocitam, ze mnohem rezervovaneji. Ze petka je zkratka takovy ten clovek, ktereho jste nedokazali na taborech zapojit do zadne hry. Ze se nerada odkryva. Ja nemuzu rict, ze by mi zalezelo na vsech lidech vukol - nekteri jsou pekni kreteni a s nekterymi jsem svedena dohromady ciste dilem nahody - ale jsem rada, kdyz je kolem me nejaka harmonie, kdyz si lidi nedelaj naschvaly a nejdou si na nervy. Rada si zalezu, ale jsem rada, kdyz me taky nekdo vytahne, vlastne to potrebuju, jak jsem introvert, neumim se vnucovat a sama neco organizovat, to taky neni moc pro me. Petka na takovehle veci podle me kasle, zajima ji maximalne par lidi. Ale clovek na to musi prijit nejak zevnitr. Pro me bylo mnohem prijemnejsi priznat si, ze jsem lakoma, nez ze jsem lina - protoze s tim prvnim jsem se naucila relativne uspesne bojovat, zatimco to druhy mi na sobe vadi a byvala bych si radsi rikala, ze je to vlivem pomalejsi stitne zlazy, unavoveho syndromu a pyknickeho telesneho typu, nez ze je to soucast moji psychiky... vetsinou to, cim se citis byt fakt dotcena, je "ono". Tvoje temna stranka a temna stranka tveho enneagramoveho typu.