• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GRANTORINO: jestli jezdíš stylem, že tě v noci ohrozí kamion jedoucí devadesát v levém pruhu, tak fakt nevím, co bys dělala, kdyby v tom levém pruhu byla kupříkladu nehoda (která se narozdíl od toho kamionu nepohybuje vůbec...)
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    2016 DOPRAVNÍ POLICIE, AKCE NA DODRŽOVÁNÍ JÍZDY V PRUZÍCH NA DÁLNICI
    https://www.youtube.com/watch?v=mfF93tCQImU&feature=share
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    PNXNTDD: A schválně jsem to párkrát počítal, jak dlouho mi s tou dodávkou trvá předjet kamion kterej jede o pár kiláků míň... 20-30 sekund.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    PHAILO: Nepřeháním. Mluvím z vlastní zkušenosti. Třeba firemní Iveco dodávka se kterou občas jezdím, má stabilní omezovač na 90 a nemůžeš to nijak z kabiny vypnout a takových vozidel je plno, nemyslím tím přímo kamiony.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PNXNTDD: V době aktivních tempomatů? Ale zase to nepřeháněj!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PNXNTDD: nepíšu šest minut, ale zminuju sest minut co tu vypocital prede mnou jako to, co usetri casove, pokud teda bude nutne takhle predjizdet... a sorry, ale to ze je jizda v kamionu nudna, to chapu, ale porad nechapu, proc je nutny svou nudou ohrozovat ostatni v noci na dalnici... kdyby to alespon bylo za dne, ale v noci to ani poradne nevidis a nekteri si to v levym pruhu hasi 140 a vic a proste mi to pripada jako naprosto zbytecny hazard. a ne po dalnici z plzne do prahy nejedes svych 20 minut z prace :D a i kdyby porad to neni duvod takhel hazardovat.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    GRANTORINO: Jéžiš.. zas se tady opíráte do kamioňáků... Mě to v životě nenaštvalo když se dva kamiony předjížděli. Trvá to minutu maximálně a to přeháním 3 minuty. Šest minut ti prostě nevěřím. Věc číslo dvě. Plno lidí co jsou tady, tak jezdí osobákem, nanejvýš dodávkou. Ono totiž vůbec není sradna jet s dodávkou, kamionem, kterej má omezovač třeba na 90. Hlavně je problém v tom, že většina těchto větších vozidel má omezovač na 90, ale technicky jede každý jinak. Jedno jede 92 druhý 90 a třetí 87. To je důvod proč se kamiony předjíždí a hlavně, ono tě to prostě sere když jedeš za někým kterej má omezovač na 89 a tvoje jede 92... Jako takhle se to zdá jako malichernej rozdíl, ale na silnici to funguje tak, že za někým takovým pořád musíš sundávat nohu z plynu a zpomalovat, no tak ho prostě předjedeš (s tím, že nejspíš naštveš 5 lidí, kteří za tebou jedou v osobáku svých každodenních dvacet minut z práce) a jedeš si dál svých pekelných 92 :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FORTRESS: Padák s sebou!
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Prokletá D8 se otevře s omezením, řidiči projedou pouze jedním pruhem - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...ovice-dalnice-d8-diy-/eko-doprava.aspx?c=A161216_211234_eko-doprava_cen

    Chtěl jsem si to projet v neděli ráno, doufám že to ještě stihnu než to zavřou ;)

    SPM
    SPM --- ---
    SITH: V tom článku co jsem četl to obhajoval tím, že řidiči osobáků neumí předjíždět, takže v tom zúžení je radši blokuje, aby ho nikdo nemohl předjet/ohrozit. A za to bych mu na místě sebral papíry... argumentace s obrubníkem mi přijde taky dost jako fail, to bych stejně tak mohl jezdit s osobákem všude po prostředku.
    SITH
    SITH --- ---
    SPM: jenže ten kamioňák to obhajoval tím, že jede ve prostředku proto aby když uvidí vyhouplej obrubník nebo ten provizorní plot, že nemusí vjet do druhého pruhu a tím vytlačit osobák, že se mu to už skoro stalo.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DYNK: Reálně to za tu cestu těch 20 min. zhruba udělá.
    DYNK
    DYNK --- ---
    RALI: Jo, ted koukam, ze jsi uvadel zdrzeni kdyz se to stane petkrat - ja pocital, ze to je zdrzeni za jednu takovou akci. Moje chyba.
    RALI
    RALI --- ---
    DYNK: jam jai dosel k 85 minutam?
    DYNK
    DYNK --- ---
    PHAILO: Dvacetkrat znamena, ze mezi Prahou a Brnem jedes 85 minut za kamionem, kterej timhle stylem predjizdi. Za tu dobu ujedes 120 km. To je smutna bilance.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SPM: jo a je fakt, ze tam je to taky takove kopcovite, sem tam stoupak... takze je to legranda
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    RALI: tak to musely jet ty kamiony i nejakou dobu dost stejnou rychlosti jeste vedle sebe, byla tma, ale mela jsem pred sebou hodiny na desce a myslim, ze to bylo kolem tri minut a vubec nejde o zdrzeni, na to tam sice dojela nejaka dalsi auta, ktera musela zbrzdit v levym pruhu a cekat az se ten kamion zaradi...

    no me to bylo jedno, jen jsem se fakt usmivala nad tou debilitou, zvlast jeslti jde o 6 minut, tak to teda je fakt kulervouci...

    RALI: no me se to stane snad pokazdy, kdyz jedu po dalnici a to zas tak casto nejezdim
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    RALI: Nemám
    RALI
    RALI --- ---
    PHAILO: nemas krapet velky oci? me kdyz se to stane 2x povazuju to za smulu,(nepocitam useky, kde jsou 3 pruhy) 5x jsem nadstrelil...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    RALI: Pětkrát za cestu Praha - Brno? Tak to sakra přidej. Někdy klidně dvacetkrát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam