OMNIHASH: heh, jsem dělala autoškolu na vesnici a tam na mě nejdřív učitel čuměl jak na blbku, že když jdu do autoškoly, neumím už dávno řídit auto ve 24!? letech...
potom jelikož mi vůbec nevysvětlil jak funguje celý ten systém startování a brzdění a neutrálu, tak mi to furt chcípalo, tak na mě řval .."ať se na to vyseru" a "doprdele" za každou větou... a potom mě vyloženě nutil jezdit maximum, kde to šlo, takže jednoho dne jsem vystoupila, potom co mi mlátil rukama do palubní desky nastranej, že mi to chcíplo a řekla, že dál nejedu... ten s kým jsem to dokončovala byl odvykající kuřák, co si každou chvilku dával pauzu, aby si zapálil :D
nicméně v Litomyšli je jedna světelná křižovatka, a kolem města se dá pořád jezdit 90km/h a skoro nikoho nepotkáváte, pidiprovoz, takže jsem jezdila devadesát okamžitě od začátku a z vesnice do vesnice, zase jako nejlepší,
představa, že nastupuju do auta poprvé v pražském provozu a jedu přes barrandovský most jako sestřenice první jízdu, by se mi asi taky třásly ruce :)