SAMOUT: Tak podle toho jak to v Praze nejen večer vypadá se to dalo logicky předpokládat. Navíc mi přijde, že spoustu věcí z dopravy dělaj podobní experti... Mimochodem, nemá Eltodo pod parou i značky? Těch je občas taky tolik, že je těžký je pobrat (a pak se divěj, že jim na ně lidi dlabou ;-) )
- Pač mi přijde, že poslední trend je dělat z řidiče naprostý tupý ho ado, který nemá nejmenší pud sebezáchovy natož mozku... A mediálně to podporují démonizací rychlosti, která se velmi snadno pokutuje (takže bakšiš, pro pomáhat a chránit) místo rozumného pokutování běžných nešvarů bránících plynulosti (jízda levým, stání na žlutejch křížích, zip...), nemluvě o nebezpečným a opravdu agresivním chování...
PS: Jak já bych skákal radostí, kdyby něco z toho začali masivně kontrolovat a případně pokutovat (jako taková domluva případně 100,- nebo 200,- by bohatě stačilo, víc je zas zbytečná represe.) - snad by to těm lidem do těch hlav taky po(s)tupně nateklo :-D
Imho, co zaslat stížnost na magistrát, že noční semafor produkuje: hluk, a emise a stojí zbytečný peníze... (kupodivu na to někdo - němci - mají studii. Kdo by to řek co) - měl jsem takové tendence, jen jsem to bohužel nestihl, než jsem se z Pha odstěhoval... (a jako na nějakýho z Díry nad Louží, se na mě z vysoka, místo toho když jsem býval na Evropský...)