• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    GRANTORINO: stačí přečíst první větu... ;) (slibuju že to není hoax)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MUADDIB: tl;dr
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    GRANTORINO: jistě... věci se stávají... ale jaké si z toho člověk vyvodí závěry je to podstatné...

    příklad:

    Někdo hodí na net tragický obrázek se zavádějícím textem a dodatkem o tom, že někdo nechce narážet na to, že to byl chlap.

    Někdo si z toho vyvodí, že autor příspěvku je píča, protože to je sexistická žena s pocitem, že chlapy za volantem jsou sexističtí idioti, protože si myslí, že ženský jsou píčy a nepatří za volant, protože ti chlapi řekli, že statistiky adorující řidičky protože nebouraj, ačkoli je jich poměrově docela dost, jsou zavádějící protože neodrážejí skutečnost.

    Někdo si vyvodí, že dneska každej kretén postuje nebo repostuje chujoviny z netu, protože je to prostě too easy a zároveň too hard strávit 10 vteřin ověřeností aktuálnosti, nebo vůbec pravdivosti obsahu

    Někdo si vyvodí, že textovat v korvetě je blbost, zatímco v TIRáku je to vcelku OK, protože ten se nezapasuje pod návěs TIRáku předtím...

    Někdo si z toho vyvodí, že dávat takový obrázky na net ve skupině lidí, kteří se považují za dobré řidiče., bude mít devastačně pozitivní efekt na jejich psyché, protože ten obrázek je zaručeně odradí od toho, aby jezdili v korvetách pod TIRáky. (Protože nejspíše namají žádného známého, kamaráda nebo jiného blízkého, kteří umřeli na silnici, nebo sami neviděli tragickou dopravní nehodu, či se jí přímo nezůčastnili)


    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    SPM: já se jen vždy bavím, když nějakýho jemitouprdelistu potká další lemitouprdelista... třeba v ještěrce, nebo s nákupním vozíkem :)
    SPM
    SPM --- ---
    Ne že bych chtěl zase rozjet ten flame o parkování... ale dát si na auto takovouhle značku a pak ho zaparkovat na zákaz zastavení a ještě přes chodníček pro chodce, to už chce dobrou dávku jemitouprdelismu :-)

    SPM
    SPM --- ---
    GRANTORINO: místní data nepadly... ale ano, chybí tam ten nájezd, bez něho ten závěr prostě nelze korektně vyvodit. Já nechci spekulovat o tom, kdo řídí líp a kdo ne. Ale když si někdo udělá řidičák a pak ho založí do šuplíku, tak logicky žádnou nehodu nezpůsobí. Takže pokud se k tomu nepřidají nějaká data, ze kterých lze vyvodit jak ta která skupina lidí se doopravdy v tom provozu pohybuje (a ne že jenom mají řidičák v šuplíku), tak jakýkoliv závěr na tom je jenom spekulace...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Chybí tam hlavně nájezd.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SPM: chapu, takze mistni empiricka data jsou proste vic.. :)
    VYWERN: ale jo, ja to chapu, jenze vy pracujete s uplne stejnou logiko bohuzel... a odrikaneho chleba nejvetsi krajic
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    GRANTORINO: no ja ne, ja uz nemusel, ostatni se ti tu snazili vysvetlit, ze statisticka data nechapes, ale marne :)
    SPM
    SPM --- ---
    GRANTORINO: on je nikdo nezpochybňoval, problém je, že v těch datech dost věcí chybí. Takže ty závěry udělaný na datech od besipu nejsou tak úplně relevantní...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VYWERN: jeje, ty si vtipnej, nevim kdo tady zpochybnoval data od besipu :D ted uz je to vlastne asi celkem jedno...
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    GRANTORINO: tak urcite mas pravdu, neni treba zadna data overovat a podle toho taky tve vyroky vypadaji :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    Ten text je jenom blabla pro lidi s malou zkusenosti nebo predstavivosti. V skutecnosti ty deti co placou na reklamach okolo evropskych dalnic jsou jenom pohledne deti, co se umi rozplakat na fotku, rodicu maji dost pravdepodobne spravny pocet.

    Nejspis se nevenoval rizeni, i kdyz mozna jinym zpusobem. Kazdopadne dnesni nejrozsirenejsi nerest proti pozornosti provozu je mobil.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VYWERN: no ja nevim, co si na tom chces overovat.. i kdyby to nebylo vinou textovani, tak je fakt, ze tenhle to moc nevychytal a skoncil ve sve corvete pod nakladakem...

    u tebe by zase stalo z ato rozebrat takova to "nejsem rasista, ale.." .. " nechci delat flame o zenskych ridickach, ale..." stejna logika vyroku, jakoze si to vlastne rekl no ;)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    GRANTORINO: to je takova ta klasika dnesni doby, hodit nejaky nesmysl a neoverit si spravnost dat, ze? :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    Chapu vyhrady. Nicmene pro ty co za volantem travime milion hodin denne a do praveho si uklizime na svacinu / papirovani / sms / internet je tenhle zaber k uzitku. Vloni v rijnu jsem se vecer rozloucila v Praze s kolegou, 30lety capek, predala mu balik nebo on mi uz nevim, rano jsme oba byli na jihu holandska, ja ziva. Zaplat pambu ze jiny kolega byl bliz a zbytky nakladu jsem nemusela skrabat z plechu sama. Bylo to presne tohle, zalisoval se do kamionu z 90 na nulu bez brzd. Kdyz jsem ho pak hledala na internetech, nasla jsem nekolik jinych uplne stejne slisovanych ridicu jen za posleni rok. Jednu takovou bouracku jsem i objizdela, fakt fuj a knedlikvkrku. Tohle je typ nehody, ktery je na vzestupu, je treba ho popularizoivat. S obrazkama idealne.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Sice není to pravda, ale mohla by být!!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MUADDIB:
    FERNIE: no tak jo :D tak to asi je stary hoax, ke me se to dostalo ted.. ale at uz ta hlava skoncila kdekoliv, pekny to rozhodne nebylo.
    FERNIE
    FERNIE --- ---
    MUADDIB: "z FB čerstvě" :D
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    chjo...

    Is This Corvette Crash Photo a Result of Texting While Driving?
    http://wafflesatnoon.com/is-this-corvette-crash-photo-a-result-of-texting-while-driving/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam