• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Neděle odpoledne, krátká přeháňka a na českých dálnicích hrají další epizodu Monty Pythonů How not to be seen.
    IMG-20200830-145301
    Nějakých 60 metrů přede mnou jsou jasně vidět dvě auta, který jedou 130kmh. Se divím, že mezi Libercem a Mladou Boleslaví byla jen jedna bouračka.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    BLAF: A nejjednodušší je veškerý značení ignorovat. (Jednodušší pro koho?)
    BLAF
    BLAF --- ---
    VYWERN: Mno, ciste teoreticky, obcas bejva jednodussi to proste projet, nez se v uzky ulici na nekolikrat otacet :) Nic jinyho me nenapada.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    VYWERN: Zasraný cyklisti! (žádné lepší mě nenapadá)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    Rano pri ceste jednu jednosmernou ulici cca 300m dlouhou a v protismeru rodinka v MPV. Kdyz jsem je mijel, tak jsem lehce zatroubil, stahnul okynko a rikam pani, ze jede v protismeru. S chlapem se na me podivali, usmali a ze jako asi jo....tak jim rikam, zda se nechteji otocit....zase se usmali, ze ne a zvesela pokracovali v protismeru dal. Muzete mi to nekdo vysvetlit?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    V galeriii debility "my nemůžeme demonstrovat protože kvůli cyklopruhům stojíme v zácpách" řadím někam na úroveň výkřiků o tom jak naše babičky budou muset s infarktem do nemocnice na elektrokoloběžce - nic moč :)

    Authentičtí motoristé z hor ztrácejí "drive", takhle je za chvíli marxaktivisti z Prahéé dostanou na kolena :D
    RANO
    RANO --- ---
    THE_MIRACLE: jako že by občané měli volit subjekt, který to s motorovou dopravou myslí dobře? tedy něco jako brno autem v2.0, co spolu s ods nezvládaj koordinovat opravy a uzavírky, nebo jakejže subjekt by to měl být?

    nebo ta implikace, že motoristi nemaj čas demonstrovat, protože jsou v práci? (a pěšky, metrem nebo na kole člověk jezdí asi jen tak z rozmaru, tohle je dost debulní implikace).

    neb že se někde vytvořila zácpa, protože je tam cyklopruh a vedle cyklostezka? a to jako kde a jak s tím ta zácpa souvisí?

    ale beru to jako autorovo body pro zalíbení se, no.

    SPM: tak si jeho příspěvky zobraz, ne?
    SPM
    SPM --- ---
    THE_MIRACLE: Co Caidel jen tak pro upřesnění dělá? :-D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    THE_MIRACLE: Jak říkám. Asi tak do půlky nebo do tří čtvrtin zcela nepochybně (dokud řeší ten technický stav vozidel a tak). Úplný závěr už je nějaká podivná agitka která jde dost mimo téma klubu a ke které se netřeba vyjadřovat...
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    CAIDEL: Nicméně má pravdu, i když je mi jasné, že tobě se to asi líbit nebude ;-).
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    THE_MIRACLE: Do půlky dobrá technická pointa. Pak se dotyčný rozhodl vkročit na pole politické a dál už to smysl číst nemá.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    TOMBRIDER: Je tam jen jeden pruh, asi nechápal/a, proč se mu tam cpali ti v protisměru, když ten jeden pruh byl přeci celý jeho/její.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Dobrej článek...

    Proč není průměrné stáří aut taková katastrofa - Garáž.cz
    https://www.garaz.cz/...autoweb.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
    SPM
    SPM --- ---
    TOMBRIDER: Upřímně se divim, že těch nehod jako ve videu neni víc. Poslední dobou mám pocit, že takhle jede každej druhej. Za víkendovej přejezd jižní čechy a zpátky jsem to měl 3x málem orvaný z boku, protože mi nějaký takový individuum vyjelo naproti ze zatáčky a dalších takových nepočítaně jsem měl před sebou...
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Dneska dopo si jedu od nás z vesnice Tranzitem, a frčím to skrzeva les.Dojede mne červená Fábie co celou dobu jede prostředkem, spíš protisměrem.
    Ajéje, pospíchálek co si najíždí aby viděl lépe dopředu aby mě mohl vzít. Naskytne se rovinka a on nic, jede za mnou ale v zrcátku mám pocit že jede spíš vedle mě. Objeví se auto v protisměru, červená fábie jen lehce uhne, dalo by se říct jen do prostředka silnice. A pak zas hop za mne ale protisměrem. Jen v zatáčkách se vrátí aspoň do prostředka. Za volantem vidím šedovlasou postavičku, nějaký důchodce. Co asi nemá brejle a bojí se krajnice.
    V Břežanech začne namalovaná prostřední čára. A ejhle, krom brejlí, byl evidentně zapomenut i mozek. Normálně dál jede prostředkem, že tu čáru má mezi kolama. Odbočuju a červená fábie mizí v dálce..
    Mazec, připomenulo mě to tohle video jestli znáte..
    https://www.facebook.com/lucie.plzakova.9/videos/2002819549854114/
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Titulek vypadá, že se bude asi plánovat nějaký odchyt nebo odstřel :-))) https://www.idnes.cz/...ednicko-valticky-areal.A200814_101022_brno-zpravy_kzem?zdroj=vybava_recombee
    SPM
    SPM --- ---
    TRISSIE: Blbí jsou rozhodně celoročně, ale dle mého pozorování při přílivu náhlých veder je to ještě horší...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    myslíte, že lidi blbnou z vedra, nebo že jsou prostě blbí celoročně?
    teď jsem byla v našem okresním městě - opravuje se jedna z velkých křižovatek, je tam semaforem řízený provoz zbylým jedním pruhem a samozřejmě takhle ve špičce kolony. jeden cyklus je cca 6-8 minut, takže nic moc rychlého.
    prostředkem kolony z mojí strany je vlakový přejezd. regionální, leč přesto frekventovaný koridor, několik vlaků do hodiny.
    a ten debil přede mnou nevymyslí nic lepšího, než že poté, co se kolona zase zastaví, nutně popojede o těch patnáct metrů, aby stál hned za náklaďákem před sebou - uprostřed přejezdu? fakt to nebylo tak, že by se ta kolona náhle zastavila, už jsme všichni stáli a on se najednou rozjel?

    to by bylo hodně veselo, kdyby mu ty šraňky spadly... ale to bych tam stála ještě teď, že.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    ZVIRATKO: Jak jinak? Pochop, ze to nemusi byt zadna vichrice. Jel jsem Transporterem na pobrezi kousek od Biarritzu, azuro, ani mracek a najednou jedu skoro po dvou kolech. Kdyz se sejde dobry uhel vetru, tak to nemusi byt ani zadny velky ficak. Ale asi teda priste vymlatim vsechny bocni okynka nebo co.. :)
    SPM
    SPM --- ---
    Jinak teda silničáři se aspoň na té spojce starají :-D Dneska tím levým úzkým pruhem jela dodávka s korbou krokem, na korbě seděl maník a rukou z korby rovnal ty mantinely :-D A někdo na ně zezadu už troubil (fakt teda je, že zrovna v ranní špičce by to dělat nemuseli :-D ).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam