AMANT: no, ano, každej ví, že automat je pro debily, ale neumí použít ten fofrklacek mezi sedačkama :-)) A úplně nejlepší je to u těch závodníků, co to na dálnici pošlou z nájezdu rovnou do levýho, klepou se tam těch 60km/h, já furt doufám, že zrychlí, nezrychlí, takže hamtám po brzdě, abych zabrzdil na těch jeho 60km/h a když dobrzdím, tak se mu ten turbochrocht probere z letargie a vystřelí dopředu... (a pak ještě v hospodě vykládá, jak mu to táhne vocpoda... teda, vykládal, než mu je zavřeli :-)) ).
TOOMIX: Na druhou stranu, zase teď vyjet z toho dvora té pivo prodejny, co je na té fotce, je šílený peklo :-) Jsem tam shodou okolností na podzim byl. Upřímně si ani nevybavuju, co jsem na tom kruháči řešil (jel jsem to odspoda doleva, takže jsem měl teda dávat přednost těm od kolejím), ale přišlo mi to dost divoký :-) Nicméně ten výjezd z toho dvora je úplně super, protože je tam vidět úplně kulový a ty auta po tom kruháči lítaj jak hovada. A protože je to kruháč, tak ještě ty auta najedou za tu zeď, kde přesně nejsou vidět :-) nevím teda jestli to předtím tady odsud bylo lepší, čekal bych že asi jo - ty auta rovně nejspíš byly o něco líp vidět a ty z vedlejší tam nemohly vlítnout tak rychle.