včera jme byl v šoku co si lide dovolí udělat.
Projíždím kolem 18:30 do Polska přes hraniční přechod u Těšína. Příjezd k hranicím od Frýdku byl lijáku, kdy jsem i po dálnici musel jet 80. Přijel jsem na hranici a tam stála auta na krajnici. Ale dalo se kolem nich projet. Začaly padat kroupy, avšak za hranicemi je most. Prakticky jde již o dálnici a někteří blbci se schovali pod most aby se jim jejich miláčci nepomačkaly od krup. Jenže blbů bylo více a zatarasily průjezd dálnici. Prostě vylezli z auta a koukali jak moc mají poničená auta.
Přijel jsme až skoro k nim a začal troubit. Pak začali všichni kolem troubit a typci se strašně divili, že lidi chtějí projet. Nakonec jeden z nich naštěstí pobral zbytky rozumu a uvolnil levý pruh a dalo se projet, ale jeho gestikulace mluvila za vše a hlavně ve zpětném zrcátku jsem viděl jak zastavuje pod dalším mostem .... Samozřejmě že mohl mit i zavadu ale zjišťovat ji zastavením v levém pruhu na dálnici????
Most
ZDENo ale ohledně cesty a deště - lidi neuvažují. Je sotva vidět přední čumák vlastního auta a někteří si jezdí s denním svícením. Myslím, že toto stejně jako ulička by si zasloužilo kampaň. Lidi přestávají používat selský rozum ...