ENT: já nevím, je běžný, že se tohle řeší a fotí po několika týdnech? je z toho jasný, kdy to dotyčný nahlásil?
jakože jestli jste oba odjeli, tak je myslím docela legit to vysvětlení, že dotyčný to nechtěl řešit a ujel, takže jsi s nepoškozeným autem nevolal fíky - respektive bylo v jeho zájmu je volat hned on spot, když to neudělal, je to rovnou podezřelý z jeho strany. zajímá mě, jak to uzavřou.
jinak - jezdím s docela jasně dohledatelným nákladním kolem a též se mi stalo, že mě nějaký dement předjížděl a zametl bokem auta. kolo ok, na autě rýhy, tak jsem ho dojel na světlech, tam mě poslal do prdele, tak jsem ho dojel na dalších světlech, tam mi začal vyhrožovat a ujel. tak jsem zavolal fíky, a úplně celá komunikace po telefonu byla o tom, proč to jako vůbec řeším, co je to nákladní kolo a proč jsem o dvě křižovatky dál. ukončili to s tím, že se mi ozvou z dopravního, ale ať nečekám, že to bude brzo, protože kolo. fakt hrozně motivující cokoliv s nima řešit.
nicméně za pár hodin se mi teda ozvali z dopravní a říkali, že řidič to mezitím nahlásil, jako že jsem do něj kolo opřel při podjíždění. :))