DANYSEK: no, to není úplně nová generace. Já vlastně otevírám šampus, když se mi povede předjet auto, které mi při předjíždění nepřidává :-)
Ale jinak se mi líbí, jak se nám to debilní řízení daří úspěšně exportovat i na západní trhy :-) V Německu, Belgii a Francii taky dneska vůbec nikdo neví k čemu je na 3 proudé dálnici ten pravý pruh. To přidávání při předjíždění (byť zkoušeno na dálnici) je tam taky takovej evergreen. Nějaká stará vochechule mi při předjíždění napřed přijela a ujela a při dalším pokusu, když jsem měl už puštěný blinkr vpravo a řadil se před ní hamtla na plyn tak, že to do mě zezadu skoro narvala a ještě u toho divoce házela rukama. Když ten 3 proud je úplně narvanej a všechny 3 pruhy se tak nějak sunou kolem kila dopředu, tak narazit na debila, co zezadu bliká jak diskotéka, protože ho člověk hrozně zdržuje, taky není problém (Belgie) :-) Bránění nájezdu na dálnici, taky klasika, omezení/ohrožení při změně pruhů, ... Ale nutno teda říct, že takový množství kreténů na jednom místě za volantem, co jsem viděl v Anglii, jsem ještě nikde nepotkal, ani u nás :-)
Ale asi prim hrajeme v těch pomalých řidičích. Ve čtvrtek, když jsem jel domů, tak jsem dojel traktor, který jel asi 7km/h. Za ním 4 auta. Nikdo z těch 4 aut nebyl schopnej ten traktor na okresce předjet... to jsem ve světě ještě neviděl :-D