FRIZER: chvíle je několik hodin. Já se lepičů nijak nezastávám. Ale tohle měření situaci s lepičema dle mě akorát zhorší. Protože zatímco teď prostě při vhodné chvíli to pomalejší auto předjedu, předjedu ho rychle a předjedu ho rychle i v případě, že je tam degen, co mi přidává, tak se s lepičem málokdy setkám, protože než lepič přijede, tak já v tom pruhu nejsem. Bohužel s měřením nastane buď to, že pojedu furt za tím pomalejším autem (a za mnou x dalších, takže uděláme dlouhej vláček, kde ty vzadu nevidí co je vepředu a pak když ten vepředu musí kvůli něčemu zpomalit, tak se brzdné síly ke konci vláčku zesilujou a občas do sebe někde vletí) nebo ho budu předjíždět o 0,5km/h rychleji a než ho předjedu, tak za sebou budu mít x lepičů, co se budou lepit, problikávat a podobně. Protože to budou dělat stejně - viz třeba jižní spojka, kde je teď hodně dlouhý měřený úsek a stejně když nastavím tempomat na 83km/h dle GPS, což je přesně tolerance, tak tam nejrychlejší nejsem. Ukamenujte mě, ale podle mě ani jedna z těchlech možností neni bezpečnější, než jet půl minuty mimo obec, baráky a chodce o 20km/h víc, abych se dostal mimo dosah všech těhlech individuí. Nicméně přesně tahle jediná možnost je pokutována. Nikdo neřeší lepiče. Nikdo neřeší ty, co jedou hluboce pod limitem, byť k tomu není důvod a přidávají při předjíždění.