ATELIER: však si to vybral a já tvoji volbu respektuju, ale také chci aby moji volbu respektovali ostatní.
Tyhle kecy, jak většina lidí jede sama, tomu se vždycky smějí, protože to je tak maximálně věštění z koule.
Třeba Vem si mě, jo potkáš mě v autě samotnyho, ale to po tom, co vložím ženu v její práci a jedu do své a pak zpět, a i když nejedu s ní, každou tu cestu (jezdím do práce jen dvakrát týdně) se stavuju cestou v hornbachu, kde kupuju těžký věci. A to myslím každou, protože mám novostavbu a pořád něco potřebuju, a tahat beton nebo prkna ve vlaku to si fakt nedovedu představit. Takže své cesty optimalizuje tak abych tu cestu autem maximálně využil, když už jezdím autem. A k tomu samozřejmě řeším to, že bych se cestou udusil, pokud by mě někdo nutil mít náhubek. Možná ve vlaku by to nikdo nechtěl, ale já bych musel pak jet ještě metrem a o tom dost pochybuju.
Takže ty argumenty, jak jezdí lidé sami prázdným autem neberu, protože a i když to tak na první pohled vypadá, tak to pravda být nemusí. Takže bych opravdu mohl dojet do práce vlakem a metrem a pak bych se vrátil do revnic vzal bych auto a jel nakupovat matros do Chuchle. To musíš uznat, že je picovina.