• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Sorry za OT, ale tohle "předěláme lidem prostředí kde žijou páč víme líp co potřebujou" mě vytáčí až běda.
    Jaká debilita to je člověk pozná když nastane průser, nějaká nehoda, a člověk opravdu najednou potřebuje jet autem. A zjistí jak to nejde a nikam se nedostane.
    Protože "auta sem nepatřej, a kdo to nechápe, ten ať si uvízne v koloně, hajzl nepřizpůsobivej moderním trendům".
    Ty vole.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    LODBROG: A to ještě počkej, jestli zavedou tu třicítku. To budou pomalu jedoucí kolony i tam, kde je místa dost. A toho smradu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LODBROG: Cyklisti jezdí zásadně po chodnících :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    LEENVECKA: Jo, tak přesně tohle mě tak děsně sere - každý ráno když jedu do práce.
    Auto ani nevlastním, používám MHD - jenže každý ráno s marností koukám na to, jak busy, tramvaje i auta stojej v tý samý koloně a jedou krokem,
    jen proto že se nějaký mladý kretén nahoře rozhodl že rozšíří chodníky na šířku Václaváku a na ulici nechá jediný pruh v každém směru, často splývající s kolejema tramvaje.
    Protože buďme pokrokoví a oslaďme hajzlům motoristům jejich jízdu a přiškrťme dopravu
    -auta co vy se mihla a byla pryč, tady stojej dohromady s tramvají, busem, a nedejBože když se v těch půl sedmé ráno ještě rozhodne jet po ulici popelářský vůz, co jede krokem, staví co deset metrů u každýho koše, a není kudy jo objet.
    Kdybych šel vedle ty tramvaje pěšky, jdu stejně rychle - a do práce, kam mi to trvá 20 minut jedu těch minut 50.

Upálit je za tohle - jestli za to můžou Piráti nebo kdo.
    Mladý, děsně chytrý, a zkur*věj život komu můžou.
    On totiž každej potřebuje do práce jen malý batůžek s notebookem, vpohodě akorát na kolo. A dojet s kolem ndo těch šílených pražských kopců a rvát se s ním do metra na zbytek cesty?
    Jezdím MHD, a stejně těmahle debilníma rozhodnutíma trpím, den za dnem.
    Už aby někdo ty drahý prázdný chodníky zas rozkopal a přidělal autům pruhy, ať odjedou a nestojej tu, a s nima já v tramvaji, zatímco čas letí a já musím do práce vyrazit o hodinu dřív. A kéž vy si to předělávání ulic pak zaplatili ti idioti co si to objednali, až se to bude předělávat zpátky.

Hlavně že cyklostezky - nikdy jsem neviděl že by jakýkoliv cyklista kdy stál v koloně, to snad ani nejde. Přiškrtímw zlé řidiče.
    Já jezdím na bruslích - jenže ouha; cyklostezky maj často zámkovou dlažbu nebo dlaždičky, takže abych jel taky radši po silnici mezi autama.
    Ať shnijou v pekle.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    TOOMIX: Dejna, Dejna, pořád je stejná:-D
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    DIVER: Jj...

DIVER
    DIVER --- ---
    CORNELA: hezký. koukám, že Heidi naučili i levitovat :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    STEP BY STEP 1991 Cast Then and Now 2021 How They Changed
    https://youtu.be/sxE4U7U0VCI
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    Zase jedna koňská záchrana...

MEI
    MEI --- ---
    WRNQ: Skoro se mi ani nechce věřit, ze je to příběh z české sněmovny.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    GRANTORINO: To mě úplně dojalo.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Nově zvolený poslanec Jiří Horák (KDU-ČSL) přišel na ustavující schůzi sněmovny v jihomoravském kroji.
    " Před 75 lety skládal poslanecký slib ve vlčnovském kroji můj pradědeček, předválečný starosta Vlčnova a po válce poslanec za lidovou stranu."
    Poslanec v kroji. ‚Chtěl jsem vyjádřit úctu a respekt k našim tradicím a kořenům,‘ řekl Horák | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/poslanec-jiri-horak-kroj-tradice-ustavujici-schuze-snemovny-slib_2111081734_aur

ASNEK
    ASNEK --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ALARIK: Ta mala holka je jeji filmova dcera, herecka z KB a ta velka holka je jeji realna dcera, kterou ma s hercem Ethan Hawke.
    ALARIK
    ALARIK --- ---
    LOJZEE: už jsem tohle taky viděl a ted jsem z toho znova zmatenej - takže na obrázkách to neni Uma vždy s tatáž holkou? Nebo je to oboje její dcera a nebo je to oboje herečka co hrála s Umou v KB ? :D
    GREGI
    GREGI --- ---
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    A vzhledem k průmyslové dávce retuše ta spodní fotka nemá příliš velkou výpovědní hodnotu, pokud jde o srovnání jak někdo vypadal dřív a jak vypadá teď.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    MLUFFY: pravda, jsem se nechal unest, uma s filmovou a realnou dcerou :) takze aspon uma :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MLUFFY: A nehrála to její dcera?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam