• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    NELLAS: Opravdu tam tyhle kecy chceš? :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SCHWAB: Njn, to je za trest za ty kecy.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A víte vy, že tu existuje klub o Tolkienovi? Kam by se tyhle kecy hodily mnohem lépe?
    ZCR
    ZCR --- ---
    PER2: Sověti znovuobjevují hlubokou orbu, kolorováno. #kecy
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    V3S: me ty tvoje kecy, ale vubec nezajimaj. ses ot ;)
    ZCR
    ZCR --- ---
    PALEONTOLOG: abych poznal lípu sp., na to ta fotka fakt stačí... ty mladé nové stromky podle habitu nejspíš lípa vůbec nejsou, to těžko říct, ostatně já si s mácháním endemitentononc nezačal.

GREATDRAKE: víš, já už různých 'revitalizací' viděl... a neměl jsem si rovnou dohledat i stavební projekt? Kua, už si člověk ani nezanadává, aby k tomu někdo neměl kecy :-)

(Jo a mně se to teda nelíbí, obzvlášť ta nejvyšší patra jsou dost děs.)
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    77WHITE: Já slibovala utrhany obličeje a ruce/nohy za blbý kecy mimo téma... Aspoň víš, že až ti ruku vcucne lis, tak je šance na záchranu
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    HUGH_BOYLAN: cool, pošli mi návrh, jak bys to udělal ty, od dveří k oknu 420 cm, na šířku 350 cm, v rohu rack 75x60 cm, za dvěřmi regál 40x80 cm a u okna výčnělek zdi 40x75 cm a půl metru od okna - s tím se hýbat nedá, nově kupované jsou jenom stoly vlevo a vpravo, stůl pod oknem a ostatní nábytek jsme měli

MAR_TINA: viz výše, nové stoly mají celkem robustní kovové nohy, deska bohužel dřevotříska, ale vypadá celkem bytelně
    nejsme designérská firma ani hogo fogo právníci, zákazníky do téhle kanceláře zvát nebudeme
    pod každým stolem jsou samostatné pojízdné šuplíky
    přesně jak píšeš - využít co je a nepříliš draze dokoupit chybějící, ale jak jsem psal, nechtěl jsem to předem komentovat a nečekal takovej flejm (oh silly me)

77WHITE: stůl uprostřed místnosti je zlo, sice ti nikdo nekouká přes rameno, ale člověk je pak uvězněnej v uličce mezi zdí a židli
    za mě je lepší sdílet prostor, kde lidi sedí a když je třeba, tak se třeba někdo o kousek šoupne a uhne (nebo třeba občas není v kanclu apod.), než když má každý svůj pidi koridor, ze kterýho si nikdo nemůže kus vypůjčit, ani když je nevyužitej

FRIZER: kdyby amatér, tak půlka rozhodně profíci

MAR_TINA: kecy neva, když k "blbě a nekvalitně" doplníš taky proč

no a taky samozřejmě hraje roli styl použití kanceláře, tohle není pro účetní, která k životu potřebuje počítač, tiskárnu a pár šanonů, ale budou se tam občas tahat i nějaký větší věci nebo na stolech zapojovat nějaký pokusný sestavy všeho možnýho
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A uvědomuju si, že způsobuju kecy.
    Moje kancelář před a po dvou letech, foceno teď jak je. Zařízeno asi co nejlevněji, i tak to stálo v součtu možná 10k. Nábytek: co se našlo doma a v tátově firmě, výměnou za něco nebo pár stovek na nyxu. Novou jsem kupovala jen židli, ledničku a gaučík (nejlevněší na trhu).
    Stůl, u kterého pracuji, je neskutečně funkční a tak mu odpouštím vzhled. Problém jsou vlastně jen bakelitové šuplíky. Mohla bych nechat říznou překližková čílka a vyměnit to. Obraz bych už fakt měla pověsit. Nemáte někdo kontakt na restaurátora obrazů?

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    víc obrázků, míň keců! Na kecy je vedlejší klub!

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    HAR4NT: zatimco tvoje nesmyslny kecy a vyrizovani osobni averze vuci mne tady vsechny ohromne zajima, tak to jo :)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    vím, že sem kecy nepatří - ale mezi fotkou z roku 1980 a 2018 je vidět velký rozdíl v kráteru - za těch 40 let v kráteru "vyrostl" zase docela veliký dóm (taková ta boule uprostřed) - pořád je to pěkně aktivní...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kecy jedou dál, tak si dáme tematicky To. Obrázky nemůžu takhle narychlo najít... filmy nesrovnám, ten novější si schovávám na "někdy potom".

IT Movie Cast 1990 vs 2017: Then and Now
    https://www.youtube.com/watch?v=q9zwrEvRxlc
    GECKO
    GECKO --- ---
    TAPINA: To jsou kecy, pokud teda náhodou nekoupíš na stavbu špatně zrekultivovanou skládku jako GUMBA: Tohle se děje i na těch rozparcelovanejch loukách a podobně, kde to původně poušť není, ale při stavbě se obvykle stane a to od plotu k plotu, i když ten bagr tam většinou fakt nejezdí všude. Pravda je, že stavební firmy jsou děsný bordeláři a okolo většiny staveb je tak strašlivej nepořádek, že mi to hlava nebere. Si pamatuju, když u mě najatá firma vyndala provizorní prkna z podlahy, kam měli dávat desky a udělat to final a prostě to vyházeli ze dveří ven na haldu a jak na mě divně koukali, když jsem tam za dvě hodiny přijel a děsně na ně řval s tím, že to není halda odpadu ale materiál, kterej má další určení a tenhle binec že nestrpím a okamžitě to vyskládají na palety pod přístřešek do hráně... a majitel jen řekl, že jako mám vlastně pravdu a šli to udělat...

MLIKARNA: ty máš žumpu na 50 kubíků? hmm... asi jsem podcenil intenzitu používání záchodu v tom domku... ne, teď vážně, kopal jsem zážez do svahu na garáž 6x6m a zadní stěna je komplet pod terénem a to se tam fakt nerorzhrnovalo... většina se odvezla.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    GECKO: Pojďme si povídat o citlivých přestavbách,) Kecy tady akorát sypeš ty. Zateplovákem obehnat starou cihlu a navrch hodit klempířinu v takovém brutalistním stylu je vážně styl 21. století. Tleskám tvému vkusu a dál je mi asi jedno, jak to máš či nemáš,)
    GECKO
    GECKO --- ---
    COOLER: Nevíš... v místech, kde je hodně sněhu, hodně prší a fouká má falcovaná plechová střecha výhodu v tom, že je skutečně těsná a nezafoukává pod ní voda ani sníh. Vzhledem k potenciálnímu zatížení sněhem nebude asi vlastní hmotnost střechy až takový důvod, i když jinak při rekonstrukcích to je často taky podstatný důvod, pokud se nemá komplet měnit krov, aby to uneslo nějakou skládanou krytinu. Mimo to je v případě použití ušlechtilejších materiálů (Al, Cu, TiZn) velmi dlouhá životnost a je v podstatě bezúdržbová. A IMHO takhle udělaná i dobře vypadá, je elegantní a hezká. Pokud je krov tepelně izolovaný a střecha je dobře položená (plech je podložený odpovídající folií na podbití) tak hlučná není.

BOYLER: To sou kecy... barabizna na spadnutí má duši ale bydlet se v ní nedá. A ne každý chce obývat barák postavený a stále osazený technologiema na úrovni 19. století.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ADAMIRA: Cliché kecy.
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    Prosimvas..klidne me zabanujte, ale uz se na ty kecy vyserte. Ja sem lezu jem kdyz vidim ze tu je neco zajimaveho +neco. Kdysi to tak bylo. Pojdme to vratit do normalu. Je tu primo diskuze na kecy o tomto.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ATELIER: však si to vybral a já tvoji volbu respektuju, ale také chci aby moji volbu respektovali ostatní.
    Tyhle kecy, jak většina lidí jede sama, tomu se vždycky smějí, protože to je tak maximálně věštění z koule.
    Třeba Vem si mě, jo potkáš mě v autě samotnyho, ale to po tom, co vložím ženu v její práci a jedu do své a pak zpět, a i když nejedu s ní, každou tu cestu (jezdím do práce jen dvakrát týdně) se stavuju cestou v hornbachu, kde kupuju těžký věci. A to myslím každou, protože mám novostavbu a pořád něco potřebuju, a tahat beton nebo prkna ve vlaku to si fakt nedovedu představit. Takže své cesty optimalizuje tak abych tu cestu autem maximálně využil, když už jezdím autem. A k tomu samozřejmě řeším to, že bych se cestou udusil, pokud by mě někdo nutil mít náhubek. Možná ve vlaku by to nikdo nechtěl, ale já bych musel pak jet ještě metrem a o tom dost pochybuju.
    Takže ty argumenty, jak jezdí lidé sami prázdným autem neberu, protože a i když to tak na první pohled vypadá, tak to pravda být nemusí. Takže bych opravdu mohl dojet do práce vlakem a metrem a pak bych se vrátil do revnic vzal bych auto a jel nakupovat matros do Chuchle. To musíš uznat, že je picovina.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MAR_TINA: Aha. Osobně jsem tyhle kecy zaznamenala naposled na střední a znám asi jen cool starce :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam