HUGH_BOYLAN: cool, pošli mi návrh, jak bys to udělal ty, od dveří k oknu 420 cm, na šířku 350 cm, v rohu rack 75x60 cm, za dvěřmi regál 40x80 cm a u okna výčnělek zdi 40x75 cm a půl metru od okna - s tím se hýbat nedá, nově kupované jsou jenom stoly vlevo a vpravo, stůl pod oknem a ostatní nábytek jsme měli
MAR_TINA: viz výše, nové stoly mají celkem robustní kovové nohy, deska bohužel dřevotříska, ale vypadá celkem bytelně
nejsme designérská firma ani hogo fogo právníci, zákazníky do téhle kanceláře zvát nebudeme
pod každým stolem jsou samostatné pojízdné šuplíky
přesně jak píšeš - využít co je a nepříliš draze dokoupit chybějící, ale jak jsem psal, nechtěl jsem to předem komentovat a nečekal takovej flejm (oh silly me)
77WHITE: stůl uprostřed místnosti je zlo, sice ti nikdo nekouká přes rameno, ale člověk je pak uvězněnej v uličce mezi zdí a židli
za mě je lepší sdílet prostor, kde lidi sedí a když je třeba, tak se třeba někdo o kousek šoupne a uhne (nebo třeba občas není v kanclu apod.), než když má každý svůj pidi koridor, ze kterýho si nikdo nemůže kus vypůjčit, ani když je nevyužitej
FRIZER: kdyby amatér, tak půlka rozhodně profíci
MAR_TINA: kecy neva, když k "blbě a nekvalitně" doplníš taky proč
no a taky samozřejmě hraje roli styl použití kanceláře, tohle není pro účetní, která k životu potřebuje počítač, tiskárnu a pár šanonů, ale budou se tam občas tahat i nějaký větší věci nebo na stolech zapojovat nějaký pokusný sestavy všeho možnýho