• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JESSE_MORENO: nemohli, takovýho bych okamžitě koupil já :D
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    tak a ted by jste mi jeste mohli doporucit kamarada co prodava forestera po prvnim majiteli s najezdem do 200k v super stavu celou dobu servisovanej v autorizovanem servisu, cerstve po vymene brzd, tlumicu, pruzin, spojky, oleju, filtru... v kuzi na hlinach s plynem do 100k co? :o))))
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    IKSIK: to je jediný, co mě na tom sere :D ale zas na tu zimu se na hory ta čtyřkolka hodí ..

IKSIK
    IKSIK --- ---
    A já bych nakonec automatem taky nepohrdnul. Kdo má furt kvedlat s tim klackem, že jo. :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Ja se taky vysral na vymysle, koupil sem kombika v automatu a taky si nestezuju:)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    JESSE_MORENO: Já jsem to tak udělal a nemůžu si stěžovat. Viz můj příspevěk s dojmama o něco níž. ;)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JESSE_MORENO: tak asi :)
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    Takze se mi jednoduse snazite rict ze se mam vysrat na vymysle a koupit atmosferickej dvoulitr manual dat si do nej plyn a bejt rad ze jsem rad :o)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Takhle nějak si ten rozdíl mezi manuálem a automatem v Legacy II představuju. Jestli je to nějak jinak, tak se ozvěte.

IKSIK
    IKSIK --- ---
    Mimochodem, svezl jste se někdo už s tím novým variátorem, co se dneska dává do Legacy a Outbacků místo automatu?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JESSE_MORENO: já bych se na to klidně vysral - všechny pozitiva by mi právě znegovaly ty problémy se sháněním dílů ..

AXTHEB: Jako jo, asi jsem to blbě napsal .. spíš mi vyhovuje trů 4x4 a za cenu máchání klackem jsem ochotnej ukousnout trochu toho pohodlí .. bejt ten automat stejná čtyřkolka, jako manuál, tak neváhám a jdu do automatu :)
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    Tak dekuji za objasneni chlapci :o) Ted jeste k tomu motoru, o tech americkych dvouapullitrech jste nekdo slyseli? Jde mi o to ze takovato "malickost" dokaze bejt nakonec obrovskej problem ve shaneni nahradnich dilu atd. proto mam se na to radeji rovnou vysrat nebo ma smysl po nich koukat? Cas od casu se nejakej i u nas ukaze v peknem stavu a za stejne penize jako evropsky modely
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    T_MAX: motas dohromady pohodli a nudu:)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JESSE_MORENO: jistě, jedině manuál s redukcí .. automat je jak říkáš - dost nuda a hlavně né tak úplně 4x4 ..

upozornění: toto není podněk ku flejmwárům - obecně proti automatům nic nemám :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: Tak to jsem rád, že mám Subaru. :)))
    4PTO
    4PTO --- ---
    IKSIK: přeně tak, je to jen značka, není to technologie :)

http://audiklub.cz/techwiki/quattro
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    No jo, koukám na to jako blázen:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Quattro_%28four_wheel_drive_system%29

Takže quattro znamená libovolnou kombinaci haldexů a torsenů na nápravách i mezi nima. Síla... :-/
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    COMMANCHE: No je quattro a quattro. V nekterych audinach je pod timhle schovany haldex.
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    AXTHEB: BTW kdyz jsi to uz nacal, ja vzdycky myslel, ze quattro neni "haldex" nebo se pod tim muzou schovavat ruzne technologie?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    JESSE_MORENO: Hele Jesse. Jezdil sem s audinou s haldexem a kdyz mi to klouzlo tak mne to vystrelilo do svodidel. Kdyz sem do ty samy zatacky vlitl s legem v jeste o neco vetsi rychlosti, tak mi to akorat piskalo od gum a poslusne projelo zatackou, chvili sem letel dverma napred. Proste ten efekt kdy te to nakopne a nekam posle tam chybi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam