• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    4PTO: jj, snad až od 2005, jako Spec B s 6ti kvaltem z Sti, ale do Oťasů H6 man snad nikdy....nebo?
    RUFF23
    RUFF23 --- ---
    :) kovovy model Subaru Forester:
    http://www.youtube.com/watch?v=Uutl2Rdj0aY
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    4PTO: zda se mi ze je to ciste automat, manual davali jen do 2,5
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    4PTO: je to automat, jestli se vyrábí tenhle model i s mt netuším.
    4PTO
    4PTO --- ---
    3,0 H6 je MT i AT?
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Děkuju! Na výlety s Barčou se už těším! :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TIGRE: každopádně se to tu už docela řešilo, takže když si projdeš historii klubu, dovzvíš se víceméně všecko :)

Gratuluju a vítej :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    CROSS: já tomu právě chci dát popravdě pár měsíců, zjistit, kolik v reálu projezdíme a pak budu prostě počítat. díky za link, prolezu!
    CROSS
    CROSS --- ---
    TIGRE: tý spotřeby bych se tolik nebál, záleží samo na tom, kolik najezdíte.

Začal bych tady, odkaz už tu proběhnul:
    SubaruFanClub.cz - Zobrazit téma - Lpg
    http://subarufanclub.cz/forum/viewtopic.php?f=8&t=29

Jinak pěkný „dědictví“ :-]
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Jo a ztráta výkonu mi přijde neznatelná. Možná to má dokonce trochu lepší reakci na plyn(pedál) při menším zatížení. Maximální výkon asi trochu klesne, ale radši to na plyn(palivo) moc nehoním, takže je mi to jedno. Je to malinko znát při předjíždění kamionů, ale já jsem zvyklej na Fabii 1.4MPI 44kW oproti který je i ten můj motor 2.0 85kW pořád nabušená mašina. :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    IKSIK: díky za info!
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    TIGRE: Já mám LPG teprve asi měsíc, takže se samotným provozem moc zkušeností nemám a už vůbec ne s 3.0 H6.
    Připrav se hlavně na legislativní osery. Znamená to každých 10 tkm jet na revizi za pár stovek, každý dva roky děláš jednu kontrolu emisí navíc a správně bys neměl jezdit do podzemních garáží. Pokud si dáš nádrž místo rezervy, tak se do ní toho plynu moc nevejde. Já tankuju 45 litrů. A na benzínce se musíš dovolovat, jestli ti to nechaj natankovat samotnýho nebo jestli s tebou musí ta baba z benzínky ven, aby zmáčkla čudlík. K tomu jsou nějaký náklady na olej(Flashlube), kterej má promazávat a omejvat sací ventily a kterej není zrovna levnej (i když je ho malá spotřeba). Nevim, jak moc je to tam potřeba. Já to radši mám. Je toho asi víc.
    Já mám plnící hrdlo schované pod víčkem nádrže, takže to není vidět a do garáží s tím normálně jezdím. Kulatou žlutou samolepku, kterou bych měl mít nalepenou na zadním skle, vozím s techničákem, kdyby mě náhodou buzerovali policajti, tak ať to tam můžu jako hned nalepit.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Ahoj, hlásím se do klubu - právě dědíme Subaru po ženiných rodičích (Outback 3.0 h6 z roku 2001), který si kupujou nový auto a jsou na nás hodný, protože jsme socky s dětma... :)

Vrtá mi v hlavě nechat ho předělat na LPG, protože ty ceny benzinu mě prostě děsí. Byl bych moc rád, jestli mi tu někdo může shrnout v kostce na co se připravit (jaké mě čekají nevýhody), případně dát tip, kde to provést za rozumnou cenu? Budu rád i když mě někam odkážete (nejlépe, pokud to nebude do prdele:). Předem díky!
    4PTO
    4PTO --- ---
    sti 01-02 jsou 50:50 neví někdo? DCCD je myslím až od 05 a do 00.

JESSE_MORENO: až budou ty kola aktuální tak dej vědět, jsou zaskládaný v garáži ,)
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    COMMANCHE: do pristi zimy budou nekteri zdejsi kaskaderi dost mozna zas bez auta!
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    Tak pristi zimu zorganizujeme sraz na nejakem zledovatelem parkovisti a vyzkousime :).
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    AXTHEB: Já taky ne, bohužel ..
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    T_MAX: Neměl sem příležitost v marastu porovnat.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    AXTHEB: a v porovnání s MT?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam