J3RRYNA: Jj, RHD... chápu argumenty ohledně předjíždění, i když jsem nějaký extra problém nezaznamenal... většinou stačilo kouknout od krajnice o malinkou chvíli déle, navíc předjíždím jen na úsecích, kde si to můžu dovolit.
Překopávka zas takový problém není, když si to člověk udělá sám, je to nějakých 10-15. Pokud si to dá někam dělat, cca 50 se vším všudy. Strmé řízení se buď shání z novějších STI, nebo se nechá vyrobit (mám to celkem dlouho v plánu, ale pořád není čas to navrhnout a vyrobit, kvůli škole, práci, zařizování dílny).
Opravdu to není tolik dílů. Jediné, co je trochu ojeb, pokud chce člověk zachovat aut. klimu... zbytek je hraní ;)
Ty sedačky určitě taky jdou vyřešit, zatím jsem se v tom nehrabal, ale všechno jde když se chce ;) Bohužel sehnat nejdou, jelikož se do žádného LHD auta nedávaly. Otázka, jestli by se nedaly naroubovat sedáky na sedačku z GT... mohlo by to být řešení.
Když si vezmeš, že se dá sehnat STI GC8 obyč(ne RA/R) který je ochuzený o DCCD, ostřik klimy a pár drobností za 70-90. A dal by sis to k někomu šikovnýmu překopat za těch 50, tak máš za cca 150 i v serii stavu auto, který je naprosto jinde než odlehčený GT, s tím že stále můžeš odlehčovat :-D