• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    SPM
    SPM --- ---
    LEHUOK: tak důchodci s tím asi jezdit nebudou, pár jich bylo honěných asi taky dost... ale obecně je to zase o dost větší auto a s tím 6 válcem před přední nápravou s tím nepůjdou dělat až takové kraviny... Zatímco u majitelů STI jsem snad ještě neviděl žádného, který by s tím každou chvíli nelítal někde po okruhu a nedělal na tom autě mohutné úpravy za navýšení výkonu :-)
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    SPM: No, tady mas stejnej problem u oturbenejch forestru, a leg.. Jizni Auckland je plnej tedle boyracer aut ktery poznas na prvni pohled.. Takze to vubec nemusi byt STI aby s tim nekdo jezdil jak prase.

    A myslim ze ID J3RRYNA svoje H6 SpecB lego taky moc nesetril.
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    LEHUOK: jasne funguji. u subaru www.awd.cz ... ;) ale nevim zda delaji ze prijedou na misto prodeje.
    SPM
    SPM --- ---
    LEHUOK: tak odpada tomu turbo, takze zase se nemusi hlidat tohle... ale ono bude asi celkove i zalezet, jak se s tim zachazelo... ej20 z STIcka na tom bude asi hur patrne hlavne kvuli tomu, ze se s tim nejspis jezdilo daleko vic ostre, nez s H6, byt specB.
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    SPM: Kazdopadne zajimava informace. Lidi co tu prodavaji ty H6ky vsichni rikaji jak je to robustni a spolehlivy proti EJ20T... Myslim ze to bude prinejlepsim na stejno..

    NIGHTHUNTER: Dobre info, diky
    SPM
    SPM --- ---
    LEHUOK: to asi je, ale u tech s avcs je to horsi strasak... respektive u te moji starsi 154kW EZ30D se hlavy vetsinou nemeni :-)))
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    LEHUOK: aspoň něco dokážou v www.kontrolavozu.cz
    já si u nich nechal z Prahy prověřit Passata, co stál v bazaru v Brně a za ty 2500 Kč se to vyplatilo... jednak mají přístup do hodně databází, takže to co já si nechal za pár korun z Cebie ověřit, že to není kradené, z leasingu a průběh stavu km... oni mi navíc sehnali z různých servisů všechny díly a ceny přímo na VIN toho auta... takže 1. fází prošlo a tak tam poslali svýho technika, kterej to projel, nafotil a poslal mi hezkej report s tipama na snížení ceny a budoucí opravy... díky tomu už jsem pak jel najisto a koupil ho :-)
    SPM
    SPM --- ---
    BOB_GALLOWS: delaji to casto servisy... prijede se tam s tim, projdou to, reknou si za to neco jako litr.
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    LEHUOK: Bohuzel nefrci / nevim o tom, ale zni to hezky.
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    BOB_GALLOWS: Funguji v cechach nezavisle predkupni prohlidky? Vim ze tady to docela frci, mam frajera co ma vercajk v dodavce, prijede,zvedne auto, nafoti pod a kolem, prevodovka motor, natlakuje chladici okruh apod... Projede auto, zjisti co by mohl byt problem. Podle me nutna investice pri nakupu auta nad 100k
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    TOMBRIDER: Prave, co a proc za tuhle cenu :)

    Diky, zkusim o tom zjistit vic...
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    SPM: Ty vymeny oleje jsou kriticky snad u vsech subaru koukam, EZ30 neni vyjimkou. U GT je zase potreba zkontrolovat filtr na olejovem privodu k turbu (banjo bolt), ktery se pri spinavem oleji jednoduse zasere, a pak netece olej do turbiny na chlazeni a mazani > turbo RIP.
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    EXCITE: no, chci spis nez sportaka neco s cim se da jet na dovolenou a i mimo silnice :D A tazny, to by na BRZ vypadalo fakt divne :) Ale jinak jo, BRZ je super, jako druhy auto klidne...
    SPM
    SPM --- ---
    LEHUOK: převodovku tohle mělo snad z STI, ta by něco vydržet mohla. Ale u EZ30D oblíbená věc fouklý těsnění pod hlavou (a nepříliš levná oprava) a u těch 180kW verzí je potencionální strašák AVCS, který ten mechanismus má přímo v hlavě a prý pokud se s tím nezachází nejlíp (jako že stačí i o trochu přešvihnout výměnu oleje), tak se to v tý hlavě vyšoupe a je to na její výměnu... fakt je, že je to zjevně dotáhnutý z Německa na kšeft, takže původní cena auta musela být ještě o dost nižší... Takže tam může být v prdeli cokoliv.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    TOMBRIDER: nevím proč ale mám tam hrubku jak hovado :D
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    TOMBRIDER: rozhodně v tom umí chodit, a prodá to klidně uživatelům hyundai, bmw 530d, 530i, VW Passat, Volkswagen Passat, sedan, sporotvní vůz, aj. :D
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    BOB_GALLOWS: Projed si ostatní inzeráty od něho.. Evidentně dělá do Subaru a vizná se v tomhle prostředí.. Takže rozhodně ví co prodává a proč za tuhle cenu..
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    NIXIMOR: Nedávno jsem v Praze zahlídl tohle: https://www.edmunds.com/subaru/brz/2017/coupe/
    nezvyklé u SUbaru ale docela se mi to líbilo,takhle by měl nějak vypadat nástupce Škody 110R :)
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Tak jsem se vcera presvedcil ze opravdu je cas poridit nove auto... pred rokem a pul menena spojka vcera praskla, zasmrdela, zakourila... takze odtah do servisu a pristi tyden uvidim kolik me to bude stat. A to novy XV se v Evrope porad nezaclo prodavat... ach jo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam