EXCITE: Druhovýroby nevím jak tyhle, ale třeba Polský Polmostrowy, který se daj sehnat na Outbacka, maj resumé takový, že to vydrží nějaký 2, 3 roky, takže "za ty prachy dobrý" ale není to nafurt.
Ohledně výfuků od Málka, nechci teď úplně kecat, jestli si je s něčím nepletu, ale mám pocit, že co jsem viděl tu diskuzi, tak ne vždycky to úplně pasuje (pokud jim tam necháš auto, ať to tam dají, tak asi ok, ale lidi co si objednali díl a pak ho montovali ho často museli upravovat, aby tam šel namontovat) a bývá to vyrobeno z takového toho nejlevnějšího nerezu, takže to stejně časem chytne lišku...
Já to budu řešit na Outbacku příští rok. Asi tím stylem, že si to nechám vyrobit z normálního nerezu od někoho šikovného, kdo s tím umí zacházet. Nicméně problém takovéhleho řešení je pak v tom, že na tom nemáš žádný logo, homologaci a podobně. Takže když ti nějakej skopčáckej policajt zalehne pod auto a bude to zkoumat, tak může být problém. (Nicméně osobně to nečekám, když se to udělá podle originálu a nebude to dělat kravál).