• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEPolitické alternativy a jejich příznivci
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    XCHAOS: protoze ostatni nepisou takovy kraviny jako spravce :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    _BENNY: dobře... i kdyby tomu tak bylo.. tak co tě nutí sledovat kluby, ve kterých jsem moderátorem, takže je minimální šance, že zjednáš nějakou nápravu ?

proč se mě neustále někdo snaží předělávat a měnit ?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    XCHAOS: pokud jsi to skutecne nevedel, pac proste nectes co ti ostatni pisou, nechces diskutovat, chces jen chrlit svoje monology a fantazirovat, tak to na tve marnosti nic nemeni. clovek ktery nejake znalosti ma te proste nemuze brat vazne.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    _BENNY: myslím, že říct že něco "nevím" nebyla lež - v daný moment jsem to fakt nevěděl... takže jsem nebyl ani trochu lhář :-) kdybych napsal "nemám možnost zjistit", tak by to samozřejmě bylo na pováženou, protože jsem měl možnost to zjistit.

každopádně, řekl bych že jde o trochu zneužití pojmu "lež", nezdá se ti ? je to poměrně silné slovo - většinou se používá když někdo vysloví nějaké _záměrně_ nepravdivé tvrzení.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    _BENNY: nesledovat ten klub ?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    XCHAOS: a co delat v pripade, kdy ty tuny balastu generuje samotny admin? :D
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    XCHAOS: upozornil jsem te na to, ze opet lzes, aby ses pak nemusel ptat "a kde jsem lhal?" a slozite to zahravat do autu. ja jsem uz davno pochopil, ze cim vic slov ti predhodim, tim vetsi ti davam sanci se neceho chytit a napsat blud, ktery s puvodni veci nemel vubec nic spolecneho. proto jsem to dal nerozvadel.

tedy, LZES. zalhal jsi na konkretnim miste o konkretni veci a to ber jako dukaz toho, proc je s tebou odborna diskuze nemozna. ty jsi proste vymyslis, zakecavas skutecnost a hlavne... LZES. akorat jsi asi zvykly lhat tak casto, ze uz ti to ani neprijde divny. vsak co, slova jsou od toho, aby se jimi dalo vsechno zakecat, zejo.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BALVAN42: ty jo, já mám pocit, že je vidím i u jiných, než u svých klubů... možná je vidí taky majitelé prémiové verze ?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Co takhle přejít zpět k té otevřené společnosti.. co je podle vás přiměřený způsob ochrany diskuze před takovými účastníky, kteří chtějí diskuzi buď přímo zničit, a nebo cíleně zdiskreditovat některé účastníky ?

na NYXu je poměrně v móde mazání příspěvků - ale to mě přijde docela dvojsečné, protože ostatní lidé pak smazaný příspěvek nevidí, a tudíž nevidí důvod, proč byl smazán. je to takové docela autoritativní, řekl bych, a já to rád nemám (jo, kdyby tam bylo moderování, které by závadný příspěvek umožňovalo skrýt - ale na výslovnou žádost návštěvníků pak zase rozbalit... to by bylo něco...)

zabanování trvalé (nebo na dobu neurčitou) mě zase přijde trochu diskriminativní. NYX má výbornou feature - a sice ban na dobu určitou - a přijde mi dost užitečné tuhle funkci používat.

ideální je samozřejmě nepoužívat moderaci žádnou - ale lidi nemají čas sledovat tuny balastu, a konferenci která bude zavalená tunama nesmyslů lidi po čase přestanou stíhat. a argumenty neustále opakující se v kruhu jsou po čase zoufale únavné....
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    statistiky se ukazujou jenom vlastnikum klupu
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    [ Sir Karl Raimund Popper - aneb co je to otevřená společnost, a kdo jsou její nepřátelé ] (link na statistiky)

průnik s dvěma kluby, kde jsme se předtím rafli, je poměrně minimální. abych tedy lidi uvedl do obrazu: v Nesmrtelnosti chrousta jsem s tebou poctivě diskutoval, načež jsem tě zabanoval poté, co si můj poslední příspěvek označil za "hromadu sraček", nebo tak nějak. no a v druhém (odborném) klubu mě označení za "lháře" v daném kontextu přišlo fakt trochu přehnané.. prostě jsem dospěl k názoru, že když reaguješ, tak tě odborný obsah toho klubu asi moc nezajímal, a dal jsem ti na týden ban... zároveň máš možnost vidět, jak dopadnou lidi, co si nedají pokoj ani za týden... takže... jak ?

(zároveň bych rád abys případě dohledal, kdy na NYXu někomu sprostě nadávám, nebo označuju to co píše za sračky, apod. - asi jedinou vyjímkou je použití slova "egonom" jako protitah jakmile někdo vytáhne pejorativní označení "ekologista"... )

(pro změnu si v nějaké konferenci nadávat do lhářů a idiotů apod. by možná mohlo být zábavné- ale v mých klubech mě to až tak nebaví... bohužel... budeš si muset najít pro diskuze kluby, které ti vyhovují... protože sám pár klubů moderuješ, tak proč si nezkusíš s lidmi takhle komunikovat TAM - tam ti v tom jistě nemůžu zabránit...)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    XCHAOS: ucastniky tohoto klubu myslis koho? :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    _BENNY: proč bych ti tady dával ban... tady jenom mluvíš z cesty, a ostatní účastníci tohohle klubu neznají šiřší kontext diskuze...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    XCHAOS: tak mi dej ten ban a zkus to treba zduvodnit tim, ze ME to prestalo bavit :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    _BENNY: no, je to trochu offtopic, když to takhle vytrhneš z kontextu - ale přinejmenším je tu méně offtopic, než jinde.

ale jistě, samozřejmě. VŠECHNO co jsem kdy napsal, je zaručeně lež. nikdy jsem nenapsal ani trochu pravdy :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    XCHAOS JE LHAR!

a za tuto vyrcenou skutecnost prosim jeden postmoderni ban, treba taky na tyden :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Abychom se nějak obloukem vrátili k té otevřené společnosti: co soudíte o výroku formulovaném cca jako "každý systém, který se snaží o úplnou konzistenci, je ve své podstatě totalitní" ?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    http://www.teckacz.cz/index.php?clanekid=738
    Milan Kundera popírá, že byl udavačem

Ke každému mediálnímu, právnímu, informačnímu či jinému dokumentu totalitního systému bychom předem měli předem přistupovat jako k informaci potenciálně zmanipulované či lživé
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/karel-hvizdala.php?itemid=3025
    rozhovor Karel Hvížďala vs. Michael Kraus (profesor politologie na Midlebury College ve Spojených státech)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam