• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEPolitické alternativy a jejich příznivci
    CYBERNETIXX
    CYBERNETIXX --- ---
    Pojeďte taky na letní Antikapitalistický kemp! | antikapitalista.cz
    http://www.antikapitalista.cz/kemp
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    tak co říkáte na tohle? [ nyx :: ankety ]
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Zvědavce obvykle moc nemusím... ale přiznám se, že tímhle článkem mě docela dostali... :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    zdar, sorry jestli OT, píšu seminárku a shánim jakýkoli informace o zahraničních i českejch pirátskejch stranách a jim podobných org. díky za jakýkoli linky, info..
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    TečkaCZ - Kandidátka č. 23 ? Česká pirátská strana, PSP ČR 2010 !
    http://teckacz.cz/index.php?clanekid=983
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Věci veřejné asi usoudily, že potřebují paramilitární složku... asi jako maďarská fašistická strana Jobbik, či co :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Věci veřejné vyslaly do pražských ulic hlídky – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/199134-veci-verejne-vyslaly-do-prazskych-ulic-hlidky.html
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    _BENNY: já podporu z téhle strany tedy ani nečekal... anarchisté a volby mě přišly jako poměrně jednoznačně vyřešená otázka...

    _BENNY: ať se ti to líbí nebo ne, tak FB je budoucnost médií, a je na něm min. víc lidí, než na NYXu.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    jinak v brne na mendlaku mi par anarchistu a anarchistek nabizeli letak CPS, jeden jsem si vzal, program na prvni pohled pekny, ale je to stejne imho marnost.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    XCHAOS: co by tam facebook mel menit? kolik % volicu je na facebooku a hlasuje v techto pochybnych anketach?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    TEKKET: podle mě se VV čím dál více rýsuje jako zájmové sdružení určitých středně mocných a bohatých , kteří by rádi ukousli větší díl moci a bohatství, než mají teď ... a diskutabilně za to nabízí lepší hospodaření s tím, co je rozkrádano, což je samozřejmě slib lákavý.

    měl ale fascinuje, jak do těch mainstreamových průzkumů pronikli až v moment, kdy jsem si definitivně uvědomil, že pro mě by jejich slibovální online anket o všem stejně nebylo - a že prostě nejspíš patřím k ČPS (navzdory všem výhradám.. .viz třeba to, jak si Piráti někde na Moravě pomalovali Hummer, apod.... to by v Praze asi moc neprošlo, tady jezdíme tak max. na motokárách... :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABS: ale tak SZ to v roce 2006 prý udělala také, což o to.. ale více bude zajímavé sledovat, jak tuhle hru změní třeba Facebook, kde probíhají průzkumy nezávislé, a třeba Zemanovci tam dotahují na ČSSD.. což je pochopitelně překvapivé, když všichni předpokládali, že SPO se zaměří spíše na remcající důchodce, zatímco ČSSD na mainstream (evidentně na "počítačově negramotný mainstream", ovšem).
    ABS
    ABS --- ---
    XCHAOS: Vzhledem k praxi ostatnich jiz zavedenych politickych stran je uplaceni par soukromych pruzkumu celkem neskodna hra.
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    XCHAOS: Skoro nic o nich nevím, ale John jako klíčová postava VV je u mě beztak dost diskvalifikuje. A stejně už mám naprosto jasno o tom, ve prospěch jakého spolku zahodím svůj hlas:)

    Jestli něco podpláceli? Vcelku spekulace. Myslím, že právě John dokáže nahnat dost sympatizantů mezi respondenty průzkumů díky svojí exponovanosti jako "publicista/moderátor" kdysi populárních pořadů na Nově. Přidejme k tomu dostatek financí na masivní kampaň, schopnost pohybovat se a prezentovat v rámci mainstreamových medií a máme slušné výsledky průzkumů bez podplácení. Jsem nicméně docela zvědavý, jak dopadnou ve skutečných volbách a hodně by mě překvapilo, kdyby opravdu uspěli.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    mno.. trochu to tu umřelo.

    jasně viditelnou alternativou, které se podařilo podplatit dostatečné množství průzkumů veřejného mínění, jsou VV. co si o nich myslíte ? :-)
    OTZ
    OTZ --- ---
    Život v konfliktu, čapkování a spása skrze lampárnu

    ...Tyto poměry nezměníte, jestliže tu či onde vyměníte tu či onu osobu za jinou, "čistou a neposkvrněnou" - protože nový člověk přijde do hry, jejíž pravidla jsou dána a on má již od začátku jen minimální možnost něco změnit. Buď se přizpůsobí (čti: nechá se zkorumpovat jako ostatní), odejde sám, nebo bude časem odejit. Iluzorní politické alternativy v podobě světlonošů na jedno použití - Občanského hnutí, Unie svobody, Bursíkovy Strany zelených či nejnověji TOP 09 - stačí snad pouze vyjmenovat, aniž bych sebe či čtenáře musel mučit podrobnou historií jejich selhání...

    http://www.blisty.cz/2009/12/4/art50119.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam