• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEVáclav Havel *5.10.1936 - +18.12.2011
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    N_I: ano, svobodna vule lidi - ja osobne chodim do maloobchodu nakupovat rad, protoze se mi z hypermarketu dela zle. ale presto jsou hypermarkety neustale napraskane lidmi, tudiz mam za to ze se svobodne rozhodli tam jit, zatimco ja jsem se svobodne rozhodl tam nejit. a na reklamy koukame vsichni, takze v tom to asi nebude.
    N_I
    N_I --- ---
    Také mi vadí, že z města mizí malé obchůdky, pekárny a jsou vytlačovány supermarkety. Ale taková je realita a svobodná vůle lidí

    svobodna vule lidi?

    reklamou lidi nabulikujou...pod nosem jim zrusej samosku a daj volno dalsimu retezci...a lidi maj svobodnou vuli...

    paneboze procn eni vic mladych havlu? proc museli lobbisti zkurvit i bema?
    BRANCALEONE
    BRANCALEONE --- ---
    _BENNY: Co jsem já slyšel, tak má jít o rozdělení sektoru na ziskovej a neziskovej. Jsme prej v Evropě anomálie, když to nemáme...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LONESTAR: moc tuto kauzu nesleduju, jenom by me zajimalo cim se oni havlovi nevydelecni kamaradi zastituji? ok, penize schopni vydelat nejsou (jsme holt nekulturni narod, ktery si neuvedomuje vyznam divadel malych forem), jakou jinou hodnotu za automaticke vylepeni penez nabizeji?
    BRANCALEONE
    BRANCALEONE --- ---
    LONESTAR: Jo, Macka můžeme i nechat žít;)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BRANCALEONE: našel bych spoustu vhodnějších kandidátů :-D)
    BRANCALEONE
    BRANCALEONE --- ---
    Béma zastřelit. Macka hned po něm...
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    LONESTAR: I sam Bem rekl, ze Havel byl vzdy spise proti ODS, takze tento duvod bych jako hlavni rozhodne nevidel...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Další nepřekvapení nám připravil exprezident Havel, když vyzval pražské voliče, aby nevolili ODS. Dovolila si totiž přespříliš: nevytáhla nám z kapes více peněz na divadelní představení jeho kamarádů.
    http://www.viditelnymacek.cz/public/kapitola.phtml?kapitola=new
    CENTURIO
    CENTURIO --- ---
    Ahoj, byl ste nekdo na Odcházení? Cetla jsem na to kritiku a je to pry vydarene.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    _BENNY: no více méně ma Havel naprostou pravdu.
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    Slavný exprezident, "největší žijící Čech", není už "bývalý dramatik", ale "opět dramatik"!
    http://aktualne.centrum.cz/kultura/umeni/clanek.phtml?id=606156
    CENTURIO
    CENTURIO --- ---
    Ahoj vsem, je to mozna zvlastni, ale ja mam rada jak p. Klause tak P. Havla, na kazdem mi je neco sympatickeho :-) A chyby fakt delame kazdy a krom toho: prezidentem se proste clovek nerodi, ale prezidentovat se clovek uci... Za panem Havlem lidi sli, pred i po padu Komunismu, byl ikonou protikomunistickych aktivit, lide na nej spolehali a myslim si, ze nezklamal, i kdyz nektere jeho kroky se mi tez nelibi, viz. ty amnestie. Na druhou stranu, je to clovek velmi vzdelany a hlavne dovede byt, i kdyz je prezidentem, naprosto prirozeny. Videla jsem dokument Občan Havel a moc me zaujal. Proste si celkove myslim, ze Havel zvlasdl sve prezidentovani, az na par vyjimek, dobre a je skoda, ze mu i po te, co odesel z hradu, lidi hazi na hlavu ruzny jeho chyby, kterych se dopustil v urade. Nasi zemi reprezentoval vyborne. Tot muj nazor.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    DOP: no aspon to :-)
    DOP
    DOP --- ---
    THE_MIRACLE: Vetsina politiku jsou svine, protoze slusni lidi na to nemaji zaludek. A rozhodne nehajim Klause, i kdyz si myslim, ze je lepsi prezident nez byl Havel.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    DOP: na druhou stranu uznavam, ze je to stejne jako kdyz se nekdo zepta me proc nemam rad Klause. Prvni vec je privatizace... Fakt ale je, ze proti Klausovy je toho mnohem vic. A kdyz nic tak uz jen to, ze ten clovek je proste svine.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    DOP: Evidentne tvuj nazor vznikl tak, ze si ho prebral. Jako bych cetl noviny. Proste kdyz nekho nemam rad, tezko se necham presvedcit o opaku.
    DOP
    DOP --- ---
    KOKES: Jenze prave Havel vzhledem ke svy image humanisty a politika s lidskou tvari dost casto "kazal vodu a pil vino", holebal se svyma moralnima zasadama a kvalitama a pritom rozdaval milosti svym znamym, o jeho podivny restituci ani nemluve..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam