Uf chlape,kazdy zastava nazor ktery je pro nej s casti nejak dulezity.Myslim ze na tema Havel bude jeste mnoho kontroverznich otzek,a verim tomu ze dnesni noviny a masmedie vubec toho cloveka pretvorej k obrazu sveho.Nejsem krestan ale myslim ze lidi kterejm dopomoch se nejsk prosadit,angazovat a rozvijet svuj talent a schopnosti na nej nikdy nebudou vspominat jak napriklad na loutku klause.Pro mne to byla nej.ikona v Ceskych a vubec Ceskoslovenskych dejinach ktera sice byla ve spravny cas na spravnym miste,ale myslim ze to nebyl clovek ktery si necha vse nadepsat a pak to jenom precist.Jeho obycejnost kdyz jeste neznamenal nic byla pro mne vskutku pravdiva,a to urcite vic nez dnesni jakykoli dobromyslny gesto tech sasku ktery delaj dobry skutky,veci jen proto aby se zviditelnily.Vsichni jsme si postavily kolem sveho majetku plot aby jsme vsem ukazaly co mame a jak se mame,ale proc neotevrit vratka a poslechnout si taky nazor lidi co si o tom myslej.Verit sam sobe je dulezity,ale proc si nevyposlechnout nazor taky lidi ktery maj k tomu co rict ale nikto je neposloucha.Myslim ze Havel nebyl jen jeden z tech sasku jak dnes co kuli tomu aby dostaly sve prachy tak budou mluvit hovna.Pro mne to byl OBCAN ktery si prosel svym a muze soudit a ne kadrovat jak tomu zamezil.namaste