• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    LUCINKA
    LUCINKA --- ---
    HEERO: Na splash 1-3 karet by jsi měl mít tři zdroje té barvy. Tedy buď 3 země nebo něco co tahá zemi +2 země nebo něco co dává tu barvu +2 země atd.
    HEERO
    HEERO --- ---
    NECRO_BUTCHER: a se splashem 3. barvy se to ma jak z pohledu zase těch poměrů?
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    HEERO: klasickej limited balík je 15 creature, 8 spellů, 17 landů (typicky 9+8, někdy hraješ 16, někdy 18, poměr mícháš dle barev v křivce, na sealdu dost často splashneš ještě jednu barvu)

všechno +/- 2-3 kusy dle formátu a karet co máš..
    ASYD
    ASYD --- ---
    dcerka mi pomohla vyrobit dve extra proxy kamosovi k dnesnim narozkam ;-)

HEERO
    HEERO --- ---
    Poradíte pls někdo ? Jdu na prereleas lotra a nemám úplně zkušenosti se stavbou ctyricitkoveho decku, jaky je nějaký správný poměr karet/landu? Předpokládám, ze mono se mi to nepodaří postavit, když budu mit dvojbarvu a dejme tomu 70% karet black a 30% karet blue, jaky tam je ideální poměr tech landu?
    WRATA
    WRATA --- ---
    A kdyz se potkaji dve identicke legendy tak vyber te ktera ti zustane je state based action a na to nelze nijak reagovat
    WRATA
    WRATA --- ---
    BESH: Ty si vyberes ktera z nich ti zustane a to se stane okamzite jakmile je dostanes pod kontrolu
    BESH
    BESH --- ---
    BESH: Jo koukam, ze legend rule me necha vybrat jednu z nich a druha jde do graveyardu.
    BESH
    BESH --- ---
    Mam vylozenou legendary creature a nekdo na ni castne Ossification.
    Vylozim tutez legendarku jeste jednou.
    Znicim Ossification.
    Jak se tohle vyhodnoti? Jde ta z Ossification do graveyardu?
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MATEEJ: Ty to měli vždy nejtěžší... ;-)

MATHES: Dobře, stejně se jen při psaní, zvláště přes net nemám moc šancí shodnout, jelikož každý to vidí svým pohledem...

Abych jen nespamoval, tak jsem zase neshromáždil nějaké kódy a jede na March přebejvá, kdo bude nejrychlejší je jeho ;-)
    7B090-DDD8E-96777-37F44-11493
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Břímě bílého elfího muže made my day.
    MATHES
    MATHES --- ---
    WIRUSS: podruhe (a naposled) te zadam abys tohle tema opustil. dekuji.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MATHES: Dávám rovnítko mezi to, že některé věci mohou ničít vše další co o tom bylo napsáno. Elfové vznikli a měli nějak vypadat, to samé platí i o dalších rasách (jen u elfů je to podstatnější, jelikož je to i jejich břemeno), jak jsem řekl neexistovala tam evoluce. I to, jak byli stavění mělo vliv na tisíce let dějin té rasy, pokud chi na počátku něco změnit, musí to ovlivnit to mezi tím (když to převedu na boj s phyrexiany tak by byl prostě jiný), to je efekt motýlích křídel.
    MATHES
    MATHES --- ---
    WIRUSS: pokud davas rovnitko mezi tmavou barvu pleti a phyrexiana, tak se nemame o cem bavit a uz na tohle tema mlc. dekuju.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    BESH: Pokud někdo bude kreslit Urzu, jako phyrexiana, tak je to úplně putna a přeci to nezmění příběh i vyznění celé postavy...
    BESH
    BESH --- ---
    WIRUSS: Hele ne, sorry, tohle neni o zadny levicovosti. Ale proste kdyz se nekdo podiva na nove LotR karticky, tak mu odstin pleti je uplne putna, a nekomu to odstartuje myslenkovy gulas o rasovem lore v Tolkienove svete. Misto toho, aby se pak chytil za nos, jestli nahodou neni sam trochu rasista, tak z rasismu obvini autory karticek. Wtf, ty jo.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MATHES: Hele mořská víla mě je úplně u zadku, jen mě dostává dle traileru, že její otec i matka jsou bílí, ale holka černá ;-). Ale princip v tomhle je fan-baiting, tedy hromada lidí na to nadává je to reklama a pokud to náhodou nevyjde (což zrovna u té víly nevyšlo, sice vydělala, ale v porovnání mnohem méně než měla, za což může spíše nekvalita scénáře, než nějaká jedna černá postava), tak se řekne, že lidi jsou rasisti, a proto na to nechodili.

Chápu, že levicovém Nyxu se o těchto otázkách nemluví a moc dobře jsem věděl, že za to schytám od některých (kteří o historii a sociologii normálního i nějakého imaginárního fantasy světa ví prd) schytám - . Ale tohle je podobné, jak když bys sis koupit zájezd po 5 hvězdičkového hotelu u moře a dali ti dvě hvězdy ve vnitrozemí a jako jediný argument by měli no jste přeci v zemi, kam jste se chtěl vypravit.
    MATHES
    MATHES --- ---
    a ted uz jsem uspesne ve fazi "whatever, treba si k tematu najdou cestu i jiny deti"
    MATHES
    MATHES --- ---
    kdyz jsem to videl poprve, tak me to zaskocilo a nemel jsem z toho uplne radost, ale rozhodne to neschovavam za nejaky pseudo-objektivni duvody, ale je to ciste o tom, ze jsem mel jiny ocekavani (protoze latku znam take dobre), ale jako uplne nerozumim tomu totalnimu nasrani :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    WIRUSS: nezlob se na me, ale to cos tady sepsal, je za me sracka srovnatelna s shitstormem na webu pote, co se objevila cerna morska vila.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam