BOREC: nechce se mi psát furt to samý dokola, ale v kostce když chceš bejt člen organizace, která si dává za cíl ne to, bydlet v supr baráku, ale učit lidi jak se to dělá, měl by zrovna v týhle době, kdy ta stavba probíhá, to pokud možno otevřít veřejnosti, protože to je právě ten čas, kdy máš co po technický stránce ukázat. Až bude mít nádhernou aerodynamickou omítku a na ní vyvěšený fotky jak byl se starou na dovolený, to asi může bejt lidem, který přišly čerpat informace uplně jedno.
Nebyla tam ani noha a nevim jestli tam chodí moc lidí (krom těch, co tam jedou v tu neděli samozřejmě - to je asi natřískáno). Je to dost zašitý a popravdě jsem to celkem hledal a místňáci na Sázavě a cestou tam kterejch jsem se ptal na cestu vůbec nevěděli o co jde. Ale kolik tam takle zabloudí lidí a obtěžujou, o tom nebudu spekulovat
Navíc já jsem takovej plachej chlapec a rozhodně jsem se mu domu necpal. Myslim, že jsem se choval dostatečně úctivě, když jsem přišel na kraj toho pozemku na příjezdovou cestu, tak jsem tam čekal až ten chlapík vyjde ven, abych ho slušně pozdravil a podobně (všimnul jsem si ho hned, že se tam mihnul za oknem) a fakt jsem si chtěl jen vyfotit ten barák, ale on celou diskuzi směřoval jenom k tomu, abych vypadnul. Kdybych tam přišel, vyfotil si ten barák a odešel, tak on by ani nestačil najít papuče, ale já slušně počkal (protože by mi bylo blbý mu tam jen tak lézt na pozemek, to zase ctim nějakej soukromej pozemek a podobně), ale on mě prostě jen tak trochu zvláštně vykázal.
Tím bych asi ukončil tadytu mou anabázi. Vim, že na to asi může mít každej svůj názor a nechci se s nikym přít, ale prostě mi to přijde jako že je v tý celý věci spousta aspektů, kvůli kterejm by člověk přirozeně čekal větší otevřenost