• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORINTINEW AGE
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    PALEONTOLOG: ale neboj, koukolika a jeho vysledky znam... presto rikam to co rikam. hele zatim jsi ani nerekl ze se ti me tvrzeni nezda, napadas me a me znalosti a zazemi... jestli si potrebujes dokazat jak si na vysi, klidne ti reknu ze jmeno Koukolik slysim poprve a chodim do 2. tridy na ZS, to se pak se mnou asi nebudes chtit bavit.. a to mi asi roztrha vsechny zily...
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    FORINTI: To si myslím, že je právě dost povrchní hodnocení. Navíc existují i tradiční náboženské systémy, které s konceptem jediného Boha vůbec nepracují.
    Jinak nic není zadarmo - pokud chce člověk něco získat, musí i něco obětovat. To je takový obecný zákon o rovnováze. Jakým způsobem tato "výměna" probíhá u stoupence new-age? :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MORPHLER: V čechách máme jednoho neurologa, prof. Mudr. F. Koukolíka, a ten velice dobře popisuje hranice, kterých věda při zkoumání vztahů psyché a nervové soustavy dosáhla. A tak si říkám, jestli vůbec víš o čem mluvíš.
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    vsude se to mele ach jo... jsme tak rozdilni ze jsme az tak stejni...:)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    PALEONTOLOG: aneb ja se tu nebudu obhajovat abych s tebou mohl milostive diskutovat.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    PALEONTOLOG: nemusi ale zajima. ostatne stejne ti neodpovim. jestli mas jiny nazor, muzes ho presentovat, jestli nesouhlasis s mym vyrokem muzes to rict a muzes ael nemusis rict proc, ale jestli hodlas predem diskvalifikovat nekoho jako diskutera na zaklade tvych kriterii, nehodlam se o diskuzi s tebou nejak dale snazit.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    YMLADRIS: Asi je otázkou na základě čeho ta revolta vůči zavedeným náboženským systémům vzniká. Jestli až na základě důkladného přezkoumání podstaty té dané věci a nebo na základě povrchního hodnocení typu - "křesťané jsou divní, protože uctívají nějakého dědka na mraku a a pořád jen moralizují". ;-)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    MONKOK: dej mi konkretni priklad nekoho kdo to vyuziva v praxi. o konspiracni teorie nemam zajem dik :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MORPHLER: O co mi jde Tě nemusí zajímat. Mě by zajímalo, jak mám takový výrok brát, jestli vážně, nebo jestli to vychází z neinformované hlavy a pak se tím nemusím zabývat.
    108 je korálků na mále, co tím chceš říct ?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    PALEONTOLOG: to chces jako cilso, nebo ti jde o to me ponizit, nebo co takovou otazkou vlastne sledujes?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MORPHLER: A kolik metod a zájmových oborů znáš ?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    GOG23: jo to jsem postrehl ze jejich argument je jiny.. ostatne ten muj je zatim stejne neprokazatelny. Osobne si myslim ze mysl je soucasnymi vedeckymi metodami nezkoumatelna, jestli nahodou neni uplne mimo moznosti vedy...
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    GOG23: no dyt ti rikam ze officialne k dispozici nejsou, ale jsou lidi, spolecnosti ktery je k dispozici maj. si projed us patents , gugluj free energy :)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    MONKOK: dejme tomu ze pripustim ze mas pravdu. Ale mame je k dispozici ted ? Ja teda ne
    GOG23
    GOG23 --- ---
    MORPHLER: jenze oni protiargumentuji jinak: Hameroff and the physicists, Scott Hagan and Jack Tuszynski (Hagan, Hameroff & Tuszynski, 2002)[7] replied to Tegmark arguing that microtubules could be shielded against the environment of the brain.
    A to uz je problem, protoze tvrdi neco co neni prokazane a nejedna se o vedeckou metodu ;-)
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    GOG23: ale to vis ze je mame a uz brzo se dostanou ke slovu i officialne. je znamo ze patenty tehle technologii kupovli naftari a tutlali je. uz tesla si s tim hral pred sto lety.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    FORINTI: jo.. to synu mi tam asi vadilo nejvic.. omluva prijata
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    :-))
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    MORPHLER: No ale je to pravda:-) Je to každého boj....každý si tvoří vlastní dojem ze všeho co vnímá kolem sebe. Jestli ses naježil z příliš křeťanského "synu" tak to tedy "accept my humble excuse"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam