• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    IVETA
    IVETA --- ---
    ILLUZE: no me to spis vyznelo z tvych prispevku, ze bez chlapa bys vychovu a postarani se o deti nezvladla... takze jsem ti naznacovala, byt nazavisla..
    IVETA
    IVETA --- ---
    HITOMI: o to ani tak nejde, co psala Iluze..

    on manzel nam taky muze chtit udelat radost.. jen rano pro snidani a uz se nikdy nevratit, ze.. smrtelna autonehoda..

    takze pokud se od jine vrati v poradku domu, tak hlavne ze mel Spass..
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    IVETA: v čem si myslíš, že bys mohla být ad. děti na svém partnerovi závislá?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    HITOMI: jistěže se mi to stát může...
    jen nemám potřebu se zbytečně stresovat a nechat si vykládat od svého partnera o jeho záletech a ani on by nejásal, ale pravděpodobně mě poslal do ..., kdyby zjistil, kdybych byla nevěrná
    přesto nemám pocit, že se vzájemně v těchto ohledech omezujeme
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    ILLUZE: a tohle se snad nemuze stat treba tobe? jakej je v tom rozdil a jak to souvisi s otevrenosti vztahu?
    rekla bych, ze nijak. Jen v jednom z tech pripadu o milenkach vis a v druhem ne.
    IVETA
    IVETA --- ---
    ILLUZE: ili nevim, ted nemzu osobne rict, jeste jsem nebyla matkou... kazdpodne nemam rada byt na priteli jakymkoliv zpösobem zavisla..a v pripade ditete to stejne! kdyz se on zamiluje nekde jinde bude chtit odejit no holt neda se nic delat.. sednem a rozebereme situaci, co bude pro dite to nejlepsi...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    IVETA: jistě... jenže když ty děti přijdou, tak se ti priority většinou v hlavě tak trochu přehodnotí... a najednou zjistíš, že to není o tobě a tvé volnosti, ale o životě a hodnotách tvých dětí
    ale ano, také na to vůbec nemusí dojít
    IVETA
    IVETA --- ---
    ILLUZE: mame opravdu harmonicky vztah a tyhle strachy, ktery popisujes vubec neresime.. ac on si muze rikat o me uplne to stejny... budeme mit deti.. ona zase zahne, zamiluje, lapne detska a odjede zpet do Cech a ja je nikdy neuvidim.....o tom otevreny vztah neni!!
    IVETA
    IVETA --- ---
    ILLUZE: vis jediny co je jisty je to, ze vse je nejisty.. a jedno jestli jsou deti nebo ne, jestli jsi vdana nebo ne.....
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    IVETA: nenapadlo tě, že až přijdou ty děti, tak ti jednou třeba docvakne, že když si tak užívá s druhými, tak ho jednou také může jedna zaujmout tak, že si ho připoutá natolik, že tě opustí a zůstaneš na děti sama?
    IVETA
    IVETA --- ---
    ILLUZE: no kazdy ma ty hranice jinde..ty to nazyvas jako sexualni uchylka, pritele to vzrusuje.. takze nekdy kdyz mam vyplytvany vsechny historky.. broudim po internetovych strankach a hledam ruzne eroticky povidky...

    a taky ano otevrenost....jsem rada ze to rekl... nemusi tak predemou nic skryvat, lhat atd...a deli se o ty pocity se mnou..
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: nerikam, ze se musis bavit s lidima, co maji stejny nazor boze! jen se vyvaruji toho, aby jsme se zase nedostali do slovniho konfliktu.. takze pokud chces diskutovat prosim ne se mnou..
    SITH
    SITH --- ---
    ILLUZE: já byl vždycky vyjímka...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    IVETA: ehm, ve vašem případě se jedná o otevřenost nebo sexuální úchylku? ;-)
    nic osobního...
    IVETA
    IVETA --- ---
    kdyz budeme mit deti, tak se na nasem sexualnim vztahu moc menit nebude, mozna jen to, ze bude mene casu na hradky, a tak si pozvem jiny par k nam dom (v pripade, ze budou deti u prarodicu).

    Jedine kde by mohl naskytnou problem je v tom: ze ja budu vice doma s detmi a pritel bude litat..bude mit tudiz vice moznosti a ja zacnu byt treba sobecka a vycitat mu, ze on ma na to vic casu jak ja..aa protoze vim, ze pritel neni jesitny, prave naopak tolerantni a umi dobre naslouchat, bude to pul na pul.. jednou ty a jednou ja....
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SITH: jeden z mála, který to fakt přizná :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: Já si tě nevybral. Nevěděl jsem, že smím diskutovat jenom s těmi, se kterými mám shodný názor. Omlouvám se.
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: jezis mane proc sis vybral me:-))) ti rikam narovinu my dva se spolu bavit nemuzeme, uz drive jsme se dostali do konfliktu, jelikoz mame oba jiny pohled na vztahy..
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: Znám lidi, kteří sex bez poutání a bez bičování nepovažují za sex. Znamená to, že se máme bičovat všichni, že je to použitelný návod pro ostatní? Vadí ti nevěra - dovol partnerovi mimopartnerský sex - to bohužel není řešení.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: No právě. Mně by zajímalo, jak to vidí ti, co už mají děti. Dokud nemáš děti, máš starost a odpovědnost jenom za sebe. Dokud jsem byl svobodný a bezdětný, tak jsem si troufnul i na závodění v autě. Dnes už bych to nedokázal, právě kvůli té odpovědnosti, říkejme tomu klidně strachu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam