• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    DAHL
    DAHL --- ---
    SUNNYRAIN: Ze začátku mi říkal , že je línej. Naposled někdy v létě, když jsem o tom začala mluvit, mi řekl, že jsem ještě naivní holčička a podle něj beru ten rozvod jako nějaký druh závazku . Já se vdávat nechci...na to mám ještě dost času. No v každém případě od té doby sem se bála s ním o tom mluvit a taky jsem byla trochu uražená !
    FANAE
    FANAE --- ---
    A nebrali se třeba v kostele? :) Že by mu to bylo blbý kvůli rodině? :)
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    DAHL: A jak by se vlastně on stavěl k tomu, pokud bys Ty pojala za manžela jinýho chlapa? Jako na vašem vztahu bys nic neměnila, dál by to bylo stejně pěkný, jak to máte pěkný právě teď... Jen už bys nebyla svobodná, ale vdaná. Za jiného.
    Pokud znáš/si zjistíš tuto odpověď, také Ti to hodně napoví - o vás dvou... (A o budoucnosti...)

    Jaké že jsou konkrétně ty nejrůznější "výmluvy", proč není ochotný k rozvodu? Jsou to opravdu jen výmluvy, nebo několik různých důvodů? O co jde konkrétně?
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    nevim, proč bych s někým měla být vdaná, když spolu dávno nejsme..o něco horší už je jen rozvést se a nadále spolu bydlet - taky dobrej joke :)
    FANAE
    FANAE --- ---
    BLONDYNKA: Asi jsem to někde zaslechla a brala hotovou věc, ale jsem ráda že jsem se to dozvěděla touhle cestou že to tak není:)

    Jinak máš pravdu, já to brala čistě z romantickýho a zamilovanýho hlediska, vy z toho rozumného a praktického a nedomyslela jsem spoustu věcí :)
    Navíc když si vymýšlí pokaždé jiné výmluvy, kdyby byl línej, tak to snad řekne na rovinu a dá se řešit ta lenost... :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BLONDYNKA: jojo, presne.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DAHL: tak nad tim bych se hodne zamyslela:(
    DAHL
    DAHL --- ---
    SARAJ: no dit on je taky dost sobec...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SARAJ: a abych to jeste lehce obratila - predstav si,ze ty vis o necem co jeho fakt trapi a proste si reknes ne.ja to nezmenim, prestoze muzu
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SARAJ: ale jak jsem uz predtim napsala - ono je celkem jaky je to problem - pruser je to,ze on ignoruje to, ze te to trapi a je v jeho moci to zmenit - to bych brala jako sakra velkou sobeckost
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DAHL: tak mu to nerikej v afektu az to vybubla,ale normalne si s nim o tom promluv, rekni mu ne proc se nerozvedes,ale proc ja bych to chtela a co mne trapi na tom,ze ty to porad odkladas..
    konec je takovej jakej si ho udelas, presne jako ten vztah
    DAHL
    DAHL --- ---
    BLONDYNKA: tohle já moc dobře vím...dit jsem o tom taky už před pár měsíci uplně přestala mluvit ! Ted musím uznat , že mám v tom ještě větší guláš než před tím :D nechce se mi prostě jen čekat a čekat dokud mě to přestane bavit...až se jednoho dne naštvu a neřeknu mu něco v tom stylu jako je : buď se rozvedeš nebo je konec....k tomu opravdu dojít nechci...ale co tak čtu, tak asi jiná cesta není....jen mi přijde smutné , že už dopředu musím znát tenhle prašivý osud našeho vztahu :(
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    SARAJ: Nj. Chlapi jsou extra schopní si pošlapat šance na něco pěkného kolikrát jen proto, že nejsou schopni strávit, že by měli akceptovat nějaký návrh z druhé strany. Aby to náhodou nevypadalo, že se nechali ukecat. Ale co už, jejich volba.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BLONDYNKA: jj, presne:)

    potvrzeno -jeden z duvodu rozchodu po 6 letech bylo - ja chtela deti on ne - pul roku po rozchodu z nej vypadlo, ze ty deti vlastne chtela a predevsim je chtel se mnou,ale bavit se o tom nechtel:)tak mame oba jasno,hehe
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DAHL: Jen tak na okraj - čím víc o tom budeš mluvit, tím víc ho otrávíš a tím víc se utvrdí v tom, že to neudělá. I kdyby to bylo jen najust.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DAHL: jo chapu, co pises, ale v tom pripade nechapu,proc se ptat jemne..
    mozna si promysli i to co tady ted padlo od fanae, moji malickosti, blondynky,tanais..
    ona je totiz dobra otazka proc tvuj dlouhodoby partner dlouhodobe ignoruje vec,ktera te ve vztahu trapi
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DAHL: Ale z toho je přece zjevné, že to udělat nechce. Ty už jsi mu to řekla, takže žádnou další možnost, jak to "jemně" nadnést, nemáš. Tak se s tím budeš muset smířit, no. Nebo...
    DAHL
    DAHL --- ---
    SARAJ: konkrétně tohle jsem mu říkala již několikrát...ale pořád žádná odezva...teda spíš ze začátku se k tomu trochu měl...dnes už o tom nechce mluvit!
    DAHL
    DAHL --- ---
    SARAJ: nevim jestli si četla můj první příspěvek , ale jeho jsem se ptala už mockrát a čím déle spolu jsem tím se jeho výmluvy liší...tak už jsem tak trošku zahnaná do kouta chápeš !
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DAHL: presne tak jak to tady pises
    jemně říct : měl by jsi se rozvést, ta věčná nejistota už mě nebaví ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam