• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."


    Pro mnoho žen je ženatý muž ten pravý. Proč jsou okroužkovaní takovým lákadlem? Může vztah se ženatým vydržet dlouho? Intimní vztah se ženatým má mnoho výhod, ale také stejné, ne-li větší množství nevýhod.

    Proč ANO:

    Většinou mu nemusíte vařit.
    Uklízet, žehlit a prát už vůbec ne.
    Pokud se nechcete vázat, může to být ideální vztah.
    Ženatí a starší muži jsou prý zkušenější a rozumnější.
    Chodí za vámi jen za zábavou, a tak s ním nemusíte rozebírat jeho problémy v práci apod.

    Proč NE:

    Musíte se smířit, že vás vlastně podvádí s manželkou.
    Může vás dokonce podvádět ještě s jinou.
    Pokud má děti, těžko se budete smiřovat s tím, že mu tak trochu berete tatínka.
    Když se vztah prohloubí, je tu velký problém s případným rozvodem atd.
    Nemůžete se s ním příliš ukazovat na veřejnosti.
    Občas si může stěžovat na manželku.
    Pozor na pohlavní nemoci.
    Počítejte s tím, že Vánoce s vámi asi trávit nebude.

    Jak jste na tom vy? Jaké máte zkušenosti? Jde jen o sex, vypočítavost nebo o opravdovou lásku? Stojí to za to? Byli jste někdy v opačné pozici? Jaké je to být milenkou / milencem? A jaké být podváděnou / podváděným? Kdo vyhraje?

    V této diskuzi jsou vítání všichni ti, kteří chtějí sdílet zkušenosti (pozitivní i negativní) se "Vztahem se ženatým / vdanou". Zajímají mne všechny vaše názory, poznatky, poučení, zmoudření, nezmoudření :o), postoje, prostě náhled na věc... Upozorňuji však, že všechny urážlivé, vulgární či s tématem nesouvisející příspěvky budou smazány!!!!
    rozbalit záhlaví
    HELLBUNNY
    HELLBUNNY --- ---
    DAHL: On se ještě fakt nerozvedl??Nepočítej s tím,že to někdy udělá..
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    DAHL: Imho zena si muze udrzi jen tak, ze se bude chovat tak, jakoby ji bylo jedno, ze ho ztrati...
    Pokud chces zmenu od nej, imho se musis zmenit sama...osobne bych se priklanela za to zaridit se vic pro sebe, najit si vlastni konicky, delat si veci po svem a hlavne NECEKAT. Tohle cekani na Godota na vsech frontach znam bohuzel az moc dobre...paradoxem je, ze v momente, kdy cekat prestanes, zacnes si delat vlastni plany bez ohledu na to, zda ma onen protejsek cas nebo ne, obcas mu nezvednes telefon a obcas reknes, ze na nej nemas cas, pak teprve pro nej zacnes byt zajimava a bude tvou spolecnost vyhledavat jeste rad. Proste cim sebevedomejsi a samostatnejsi budes, tim vic mu budes imho imponovat (samozrejme chapu, ze se to lip pise, nez realizuje,)) a tim vic se te bude snazit udrzet. Ja do toho vaseho vztahu vubec nevidim, ale pokud uz on zabredl do pohodlnosti, ze te ma jistou a nemusi pro vas vztah nic udelat, je jedinou sanci razantni zmena zajeteho chovani....tim ho vykolejis, znejisti a zacne se vtirat:D Nerikam, ze bys mela zacit hrat jakekoliv hry...jen bys mela zacit mit sebe radeji nez jeho nebo vas vztah...
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    DAHL: No, některej chlap pojme za manželku/partnerku třeba i naivní holčičku... Ale ne. To kecám! :))) Fakt si to neumím představit jako vyvážený opravdový vztah/manželství. :)))

    No ale jestli to takhle je, jak píšeš, pokud i Ty akceptuješ, že váš vztah je vztah chlapa a naivní holčičky... Proč to tak nenecháte? Proč by se rozváděl?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    DAHL: poslala bych ho do háje.. Je to alibistickej blb, promiň,že to tak musim říct..
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DAHL: Ouha, takže ti vlastně řekl, že rozvod neznamená, že by zůstal s tebou jako oficiální ženou. No potěškoště.
    DAHL
    DAHL --- ---
    SUNNYRAIN: Ze začátku mi říkal , že je línej. Naposled někdy v létě, když jsem o tom začala mluvit, mi řekl, že jsem ještě naivní holčička a podle něj beru ten rozvod jako nějaký druh závazku . Já se vdávat nechci...na to mám ještě dost času. No v každém případě od té doby sem se bála s ním o tom mluvit a taky jsem byla trochu uražená !
    FANAE
    FANAE --- ---
    A nebrali se třeba v kostele? :) Že by mu to bylo blbý kvůli rodině? :)
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    DAHL: A jak by se vlastně on stavěl k tomu, pokud bys Ty pojala za manžela jinýho chlapa? Jako na vašem vztahu bys nic neměnila, dál by to bylo stejně pěkný, jak to máte pěkný právě teď... Jen už bys nebyla svobodná, ale vdaná. Za jiného.
    Pokud znáš/si zjistíš tuto odpověď, také Ti to hodně napoví - o vás dvou... (A o budoucnosti...)

    Jaké že jsou konkrétně ty nejrůznější "výmluvy", proč není ochotný k rozvodu? Jsou to opravdu jen výmluvy, nebo několik různých důvodů? O co jde konkrétně?
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    nevim, proč bych s někým měla být vdaná, když spolu dávno nejsme..o něco horší už je jen rozvést se a nadále spolu bydlet - taky dobrej joke :)
    FANAE
    FANAE --- ---
    BLONDYNKA: Asi jsem to někde zaslechla a brala hotovou věc, ale jsem ráda že jsem se to dozvěděla touhle cestou že to tak není:)

    Jinak máš pravdu, já to brala čistě z romantickýho a zamilovanýho hlediska, vy z toho rozumného a praktického a nedomyslela jsem spoustu věcí :)
    Navíc když si vymýšlí pokaždé jiné výmluvy, kdyby byl línej, tak to snad řekne na rovinu a dá se řešit ta lenost... :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BLONDYNKA: jojo, presne.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DAHL: tak nad tim bych se hodne zamyslela:(
    DAHL
    DAHL --- ---
    SARAJ: no dit on je taky dost sobec...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SARAJ: a abych to jeste lehce obratila - predstav si,ze ty vis o necem co jeho fakt trapi a proste si reknes ne.ja to nezmenim, prestoze muzu
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SARAJ: ale jak jsem uz predtim napsala - ono je celkem jaky je to problem - pruser je to,ze on ignoruje to, ze te to trapi a je v jeho moci to zmenit - to bych brala jako sakra velkou sobeckost
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DAHL: tak mu to nerikej v afektu az to vybubla,ale normalne si s nim o tom promluv, rekni mu ne proc se nerozvedes,ale proc ja bych to chtela a co mne trapi na tom,ze ty to porad odkladas..
    konec je takovej jakej si ho udelas, presne jako ten vztah
    DAHL
    DAHL --- ---
    BLONDYNKA: tohle já moc dobře vím...dit jsem o tom taky už před pár měsíci uplně přestala mluvit ! Ted musím uznat , že mám v tom ještě větší guláš než před tím :D nechce se mi prostě jen čekat a čekat dokud mě to přestane bavit...až se jednoho dne naštvu a neřeknu mu něco v tom stylu jako je : buď se rozvedeš nebo je konec....k tomu opravdu dojít nechci...ale co tak čtu, tak asi jiná cesta není....jen mi přijde smutné , že už dopředu musím znát tenhle prašivý osud našeho vztahu :(
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    SARAJ: Nj. Chlapi jsou extra schopní si pošlapat šance na něco pěkného kolikrát jen proto, že nejsou schopni strávit, že by měli akceptovat nějaký návrh z druhé strany. Aby to náhodou nevypadalo, že se nechali ukecat. Ale co už, jejich volba.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BLONDYNKA: jj, presne:)

    potvrzeno -jeden z duvodu rozchodu po 6 letech bylo - ja chtela deti on ne - pul roku po rozchodu z nej vypadlo, ze ty deti vlastne chtela a predevsim je chtel se mnou,ale bavit se o tom nechtel:)tak mame oba jasno,hehe
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DAHL: Jen tak na okraj - čím víc o tom budeš mluvit, tím víc ho otrávíš a tím víc se utvrdí v tom, že to neudělá. I kdyby to bylo jen najust.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DAHL: jo chapu, co pises, ale v tom pripade nechapu,proc se ptat jemne..
    mozna si promysli i to co tady ted padlo od fanae, moji malickosti, blondynky,tanais..
    ona je totiz dobra otazka proc tvuj dlouhodoby partner dlouhodobe ignoruje vec,ktera te ve vztahu trapi
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DAHL: Ale z toho je přece zjevné, že to udělat nechce. Ty už jsi mu to řekla, takže žádnou další možnost, jak to "jemně" nadnést, nemáš. Tak se s tím budeš muset smířit, no. Nebo...
    DAHL
    DAHL --- ---
    SARAJ: konkrétně tohle jsem mu říkala již několikrát...ale pořád žádná odezva...teda spíš ze začátku se k tomu trochu měl...dnes už o tom nechce mluvit!
    DAHL
    DAHL --- ---
    SARAJ: nevim jestli si četla můj první příspěvek , ale jeho jsem se ptala už mockrát a čím déle spolu jsem tím se jeho výmluvy liší...tak už jsem tak trošku zahnaná do kouta chápeš !
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DAHL: presne tak jak to tady pises
    jemně říct : měl by jsi se rozvést, ta věčná nejistota už mě nebaví ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam