DAHL: Imho zena si muze udrzi jen tak, ze se bude chovat tak, jakoby ji bylo jedno, ze ho ztrati...
Pokud chces zmenu od nej, imho se musis zmenit sama...osobne bych se priklanela za to zaridit se vic pro sebe, najit si vlastni konicky, delat si veci po svem a hlavne NECEKAT. Tohle cekani na Godota na vsech frontach znam bohuzel az moc dobre...paradoxem je, ze v momente, kdy cekat prestanes, zacnes si delat vlastni plany bez ohledu na to, zda ma onen protejsek cas nebo ne, obcas mu nezvednes telefon a obcas reknes, ze na nej nemas cas, pak teprve pro nej zacnes byt zajimava a bude tvou spolecnost vyhledavat jeste rad. Proste cim sebevedomejsi a samostatnejsi budes, tim vic mu budes imho imponovat (samozrejme chapu, ze se to lip pise, nez realizuje,)) a tim vic se te bude snazit udrzet. Ja do toho vaseho vztahu vubec nevidim, ale pokud uz on zabredl do pohodlnosti, ze te ma jistou a nemusi pro vas vztah nic udelat, je jedinou sanci razantni zmena zajeteho chovani....tim ho vykolejis, znejisti a zacne se vtirat:D Nerikam, ze bys mela zacit hrat jakekoliv hry...jen bys mela zacit mit sebe radeji nez jeho nebo vas vztah...