TANAIS: Nevim, tohle tvrzeni jsem zacala aplikovat az po dvou letech ("nevyzraleho") vztahu...:D Btw jeden priklad za vse, kdyz se otevrela otazka nevery, misto abych zacala hystercit a projevovat zoufalstvi, jen jsem mu s klidem (i kdyz s jistym procetem smutku,) sdelila, ze pokud chce svobodu, staci rict, ze ho nedrzim....a melo to efekt naprosto opacny (btw a onen clovek dle meho chovani i cinu dobre vi, ze ho miluju, urcite jsem se mu nesnazila deklarovat, ze je mi u pr....,). Tot otazka, co za chovani si pod timto predstavujes...nerekla jsem, ze by se clovek nemel snazit nedejboze projevovat city...jen by se nemel na toho druheho upinat a davat mu najevo, ze ho presprilis potrebuje (pokudy tedy nejste Ivetka Bartosova, ktera chlapuv ochranitelsky pud dokaze vybicovat na max az ad absurdum lol)... Kazdopadne ja nejsem dobry vzorek, ale soudim tak i dle pratel....zen, ktere maji dlouholete vztahy a byt jsou na onom protejsku i financne zavisle, neboji se, nepodrizuji, proste po nejakem jeho hrichu prohlasi, ze odchazi...a on se snazi za kazdou cenu zustat. Ja zas nikdy nehrala hru na kocku s mys (ok, parkrat jsem se neuspesne snazila:D), ani neaplikovala okridlene strategie, ale cim jsem starsi, tim vic mi dochazi, ze se nesmim snazit a milovat az presprilis, jak byvalo mym dobrym zvykem....imho trochu nejistoty take neuskodi,)