• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    KETHAMINA: machrování nepokládam za manipulaci, to je na rovinu a je asi v pořádku, když se chlap - přiměřeně - vytahuje. On třeba vykládal podobný věci jako sunník - jak ty chlapi ty vztahy chtěj vždycky míň, než ženský. Nebo se mi snažil různě podrývat sebevědomí - řečma o tom, v čem všem jsou ženský špatný. Vždycky to ale bylo jen v té obecné rovině, nikdy tohle neříkal přímo o mně. A dávkoval to po troškách a s humorem, protože nebyl blbej jako Sunny a bylo mu jasný, že kdyby mi to napral přímo takhle natvrdo, tak ho pošlu do háje rovnou. Nebo "musíme si promluvit" o tom, jak to mezi náma není perspektivní - přitom já jsem měla pocit, že v tomhle je od začátku mezi náma shoda, ale on to postavil tak, jakože se z toho cítí mizerně, že mi tak ubližuje :)). Tak jsem si řekla, že je to magor a že tohle nemam zapotřebí a do toho háje jsem ho poslala stejně. Ale znovu přišel a ukecal mě (to jsem byla ještě mladá a nechala jsem se) - nakonec jsme se pochopitelně stejně rozešli. Asi po půl roce mi znovu volal, že si zase "musíme promluvit" - nejdřív jsem nechtěla, protože jsem to měla za vyřízenou věc, ale protože otravoval, tak nakonec jsem se s ním teda sešla - začal mi vykládat, co všechno jsem v tom vztahu dělala špatně - očividně chtěl vyvolat konfrontaci - a já jsem pořád řikala "no jo, tak jo, tak vždyť už spolu stejně nejsme, tak ti to může bejt fuk, ne?" Když jsem se zvedla, že už mě to fakt nebaví a jdu domů, ať si povídá, co chce, tak na mě vypálil poslední zoufalej pokus: "A stejně jsem ti zahnul, když jsme spolu ještě chodili!" Asi čekal, že začnu plakat :)) Tak jsem řekla "ahoj" a šla jsem.
    Dneska mi to přijde legrační, ale tenkrát mi z toho bylo blivno. Jeho další vztah probíhal úplně stejně - a mám pocit, že pak už žádný další ani neměl (a že už je to řada let)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    NICOLE: já bych to ještě rozšířilo v bodu 3
    3a, jde o to léčit si mindráky sexem
    3b, jde o to léčit si mindráky vztahem

    a jak se tě pokoušel manipulovat do toho abys ho adorovala? Jako sebevychloubáním?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    NICOLE: zajimave, prohod poradi na
    vztah
    mindrak
    sex
    a dostanes cyklus zivota:)

    jinak dobry postreh -jeden pan ma pocit,ze bych ho mela preci resit vic,ale u nej to vidim spis na lehke poruseni pravidel,nez na mindral
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    SARAJ: já mam totiž pocit, že chlapů jsou v zásadě tři druhy:
    1) ty, kterým jde o vztah
    2) ty, kterým jde o sex
    3) ty, kterým jde o to léčit si mindráky
    Přičemž chlap, kterýmu jde o sex, si rád najde nějakou, které jde taky o sex, a je rád, že se s ní domluví a že nejsou zbytečný problémy. Ale chlap, kterýmu jde o kompenzaci mindráku, ten se to vždycky snaží dotlačit do polohy, kdy on jakoby nechce a ta ženská je do něj celá blázen. Taky jsem takovýho zažila - blázen jsem do něj rozhodně nebyla, ale bylo až neuvěřitelný, co všechno dokázal vymyslet, aby mě do toho vmanipuloval.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TAYLES:
    NICOLE:
    :)to zni dobre a pravdepodobne

    helej,ten nabubrelej trouba si podle mne fakt mysli,ze mamina je do nej zamilovana,protoze zensky to prece jinak neumi:)


    jezis,ja bych temhle typkum prala jednu poradnou mrchu do zivota,aby zjistila za co zivot stoji a kam se jejich dusevni vyvoj muze posunout:)
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    SARAJ: jak jsem tak pozoravala, co Sunnyněco píše tady i jinde, tak jeho pojetí vztahů mezi muži a ženami obecně je, že muži jsou ti, kteří 1) VĚDÍ a 2) stojí jen o sex, nikoliv o vztahy - a ženy jsou ty, co s do mužů beznadějně zamilovávají a jsou pak z toho celé nešťastné.
    Pro mě z toho plyne jediný možný závěr - dotyčný je chudák, co by moc chtěl, aby to tak bylo, ale jako na potvoru se do něj žádná ne a nezamilovat :))
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ále třesky plesky jsou to.. mám kamaráda, co cestoval do Indie asi tak o pět let mladší než náš fantom. slečnu, která dělala po zemětřesení na haiti humanitární pomoc, lidi co operujou, lidi co dělají krizové intervence při úmrtí v rodinách a nevšimla jsem si, že by kdokoli z nich tak neskutečně nabubřelej jako pán "skutečnej život"
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    NICOLE: pozor,urcite v te Indii prosel kurzem meditace v nejakym klastere:)

    cela ta storka je vtipna,ale mne proste nastavaly ty 2 vety,na ktery jsem reagovala -miluju postoj -jen muj pristup,jen muj postoj je ten pravy jedinecny,bajecny,empaticky a slunickovy..na tyhlety pindy se max chyti nevycvalana 18 u piva nebo taboroveho ohne,le pardon
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    SUNNYRAIN: no rofl :D
    Týpek co hodně cestoval, možná viděl hodně míst, ale to je tak všechno. Všude byl jen jako divák. Kdo myslíš, že toho ví víc o životě - ženská, co porodila a vychovává dítě, stará se o rodinu, o domácnost a kdoví o co ještě, nebo klučina, co toho hodně viděl - z okýnka letadla?
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    nebo zas dělá nějaké psychologické experimenty jako jeden takovej před ním..to jsem taky řešili asi pět dní a nakonec se to ukázalo jako modelová situace. no ale proč ne. stejně v tom v podstatě není rozdil a všici si popovídáme :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    jak to ctu,tak bud si tady ad a - sunnyrain resi srabacky resi sam sebe jakoze kamarada a v tom pripade je fakt hrozne chlapeckej svetobeznik
    ad b- ho otravuje,ze se s kamosem musi bavit u pivo o nudny mamine -aka zamilovany dracici,protoze prece zensky co nejsou freeeeeeeeeee nici dusevni vyvoj a karmu
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN: jo a nepovažovat zdroje za jednu ze svých 5 životních priorit může právě jen ten, kdo k nim má velmi dobrý přístup nebo jich má dokonce tolik, že už má roupy - zkus mu je vzít a uvidíme, jak to s prioritami bude vypadat pak :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SUNNYRAIN: asi z krizkem po funuse,ale predpokladam,ze myslis konkretni holku a tvoje tvrzeni o tom,ze holky nechteji jen sex nemas jako sablonu

    :-) Nakolik je svéprávná mamina z vesnice, jejímž největším cílem bylo porodit dítě, v porovnání s mladým bohémským frajerem, který procestoval svět? :) -to myslis opravdu vazne??!!!
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ZUZKAOU: nakonec ještě vyjde najevo, že ho ta maminka sexuálně zneužívá ..to je hrůza :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TAYLES: jenže to je dost trapný, bejt jen nabíječ nudící se mamčy, zpestření na mateřské, když můžu bejt tajemnej cizinec - skoro guru...
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    TAYLES:
    navíc se zde nebavíme o žonglování s miliony. pro maminku s dítětem to dneska může být otázka přežití nebo výrazného poklesu stávající životní úrovně. to jsou pudy :) takže pokud to není vyloženě někdo, to je jí odporný (a to asi není, když si ho vzala a měla s ním dítě) tak si to taková paní myslim dvacetkrát rozmyslí. nebo si to rozmyslí po půl roce, co si vyzkouší, jaký je život s někým mladým, kdo má sice tunu vizí, ale neuživí málem ani sebe třeba (dávám jen příklad, aby bylo jasné, kam jsem směřovala těmi zdroji) - manžel je manžel a navíc tatínek. takže to sice může být stereotyp - ale na druhé straně je taky tisíc plusů. ne jen mínusy, tak jak to zas popisuješ ty. (teoreticky)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN:
    to s těmi zdroje jsem si ale nevymyslela, to jsou výsledky výzkumů. proč si myslíš, že krása u muže není zdaleka tak důležitá jako krása u ženy? prostě příroda. u muže jsou zase důležité jiné věci (zdroje, tak jak jsem o nich psala, jsou jedna z nich) to není nic nového a ani nic nepochopitelného. proto si myslím, že podceňovat "funkci" manžela se nemusí vyplatit - pokud je tam všechno finančně v relativním pořádku, pak je to pro takového týpka, co popisuješ, daleko těžší soupeř než se ti může jevit. škoda, že není navíc ke všemu ještě bohatý - to už by mu k dokonalosti nechybělo snad nic..kromě zdravého pohledu na sebe a na ostatní, samozřejmě :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A vzhledem k tomu, že to přeci nejsi ty, tak holt to píšu natvrdo, namísto diplomacie, kterou by sis zasloužil, kdybys byl aspoň trošku upřímnej, protože jestli je to někdo cizí, tak se tě to přece nijak nedotýká a není potřeba ho obhajovat, že...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SUNNYRAIN: to jak toho imaginárních kluka popisuješ, tak to vypadá jako póza nejistýho chlapečka, co si hraje na děsnýho světáka. A zkouší tím oblbovat ženskou, co patrně hledá jen rozptýlení, ale to by mu jaksi neseděle do pózy Toho co Ví vo čem je Svět. Prostě nejde si přiznat, že si spolu jen tak užívají, je potřeba se stylizovat do pózy nesoupoutaného světoběžníka, který má D.I.L.E.M.A a ponižovat partnerku tak, jak si ji tu popsal. Celé to je jen vytváření iluze, ale iluze, která je směšná, protože evidentně dotyčný nemá na to, aby se smířil sám se sebou a tak se raději stylizuje tak, jak ho popisuješ.

    A speciálně jestli skutečně nemáš odvahu přiznat že to je tvůj příběh. V takovém případě to ani není hypotéza...
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    ZUZKAOU: sakra, se teď nějak nechytám - póza - leštění - prosím polopatičtěji, nevím o čem mluvíš. :) a tradiční náboženství z příspěvků s klidem vynech. :)

    s Tvojí vírou Ti pomáhat nebudu, nezlob se.
    intenzivní probírání? jsem napsal sotva 10 příspěvků... věř, že na serveru probíráme mnohem intenzivněji i zajímavější témata. :) nevím, proč tohle jedno téma jakkoli vyzdvihovat. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam