• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."


    Pro mnoho žen je ženatý muž ten pravý. Proč jsou okroužkovaní takovým lákadlem? Může vztah se ženatým vydržet dlouho? Intimní vztah se ženatým má mnoho výhod, ale také stejné, ne-li větší množství nevýhod.

    Proč ANO:

    Většinou mu nemusíte vařit.
    Uklízet, žehlit a prát už vůbec ne.
    Pokud se nechcete vázat, může to být ideální vztah.
    Ženatí a starší muži jsou prý zkušenější a rozumnější.
    Chodí za vámi jen za zábavou, a tak s ním nemusíte rozebírat jeho problémy v práci apod.

    Proč NE:

    Musíte se smířit, že vás vlastně podvádí s manželkou.
    Může vás dokonce podvádět ještě s jinou.
    Pokud má děti, těžko se budete smiřovat s tím, že mu tak trochu berete tatínka.
    Když se vztah prohloubí, je tu velký problém s případným rozvodem atd.
    Nemůžete se s ním příliš ukazovat na veřejnosti.
    Občas si může stěžovat na manželku.
    Pozor na pohlavní nemoci.
    Počítejte s tím, že Vánoce s vámi asi trávit nebude.

    Jak jste na tom vy? Jaké máte zkušenosti? Jde jen o sex, vypočítavost nebo o opravdovou lásku? Stojí to za to? Byli jste někdy v opačné pozici? Jaké je to být milenkou / milencem? A jaké být podváděnou / podváděným? Kdo vyhraje?

    V této diskuzi jsou vítání všichni ti, kteří chtějí sdílet zkušenosti (pozitivní i negativní) se "Vztahem se ženatým / vdanou". Zajímají mne všechny vaše názory, poznatky, poučení, zmoudření, nezmoudření :o), postoje, prostě náhled na věc... Upozorňuji však, že všechny urážlivé, vulgární či s tématem nesouvisející příspěvky budou smazány!!!!
    rozbalit záhlaví
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    SUNNYRAIN: znovu opakuji, ze nevis o cem mluvis.. bezdetny clovek NEMA NEJMENSI PONETI kolik penez sezere pece o dite.. mam moznost srovnavat.. vetsinou nejvic krici, ze prachy jsou nedulezity clovek, co je ma.. kdyby ji maminka odstrihla od "podpory" a manzel kopnul do zadneice, vsadim boty, ze by najednou prachy zas takovy hehe nebyly.. a to o cem mluvis nesvedci imho ani tak o jedinecnosti dane slecny jako spis o totalni nevyspelosti, nezralosti a nezodpovednosti.. do dusledku totiz postarat se o vlastni mlade je spis pud nez cokoliv jineho a byt mentalne nezavisla na zdrojich je sice prekrasne, ale sunar, pliny, zimni kombinezu, kocarek etc. z toho fakt nevycarujes..
    SUNNYRAIN: kolik deti mas?
    TAYLES: tvl, tohle je prispevek tak za 100 palecku a ne za jeden!!
    TAYLES: a tohle taky :)
    SUNNYRAIN: tady nejde o svetrik, svetrik je nadstandard.. tady jde o to, ze trimesicni alergicky kojenec vypije umeleho mlika v hodnote 3000,- mesicne.. to je na mile vzdaleno jak suchym rohlikum, tak debilnim svetrikum..
    SUNNYRAIN: jak by clovek reagoval.. hmmmmm, napriklad ja, matka od rocniho ditete, rok vdana za chlapika, ktery dre obcas i na brigadach, abychom cojavim mohli na rodinnou dovolenou na 3 dny na sumavu, si treba natolik vazim jeho starosti o me a o nase dite, ze mu nesukam za zadama s radoby svetakama ;)
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    NICOLE: ok. od vypravěče by bylo spravedlivé přiznat, že ví velmi přesně, jak to je s malýma dětma a matkama na mateřské. pohybují se tady různé případy a někdo by třeba nevěděl. tedy já vím.

    další zodpovězená otázka příběhu - manžel to "neví". jeho myšlení zaměstnávají stereotypy víc než co jiného. přátelské srdce. ale co s tím, když manžel neví, která bije. a o dítě se stará jen matka...

    TAYLES: jo, já si v tom hledám to svoje "filosofické", to zas jo. o mě nejde, takže můžu. ale reakce lidí mě zajímají. stejně jako oni si i já zkouším odpovídat - jak bych se v obdobné situaci choval?

    úcta ke zdrojům
    vs.
    zamilování, láska, a otevírání nových životních pravd, přístupů, postojů...

    to je přesně to dilema, proč se manželka jednou rozvede, a podle mě tohle týpek (předem) ví. a to je další dilema. :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN:
    ty to bereš v příliš filozofické rovině. ale je to jednoduché. člověk potřebuje jídlo, pití, střechu nad hlavou atd. atd. z mateřské to celé nezaplatíš. tudíž jsi závislej na manželovi, v tomto případě asi i matce a x dalších lidech (a taky státu) a měl bys mít úctu k někomu, kdo ti pomáhá, abys nebyl hladovej a na ulici. která část z toho ti přijde divná? to přece není otázka volby. to není otázka přístupu. to je má dáti / dal. pokud spí s dítětem v papírové krabici a k tomu přikusujou chleba, pak je to věc druhá - ale to mi spíš přijde smutné než obdivuhodné, nevim teda
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    SHEALA: po pravdě nerozumím. :) jednak tady vůbec nejde o psychiatrickou poradnu. :))) klábosíme, vyměňujeme názory.
    jak oni věci vnímají já jen "tlumočím", ze všeho, co o nich vím. o tom je ten příběh. pokud chceš mluvit o čemkoli konkrétním, ptej se.
    sám se ale snažím minimalizovat "můj vliv" v příběhu a předkládat pokud možno fakta. kam ovšem IMHO patří i to, co si oni myslí, a jak oni svět / sebe / druhé vnímají. máš snad jiný názor? :)

    pokud to bude významné, jsem ochoten o kterémkoli bodě upřesnit, nakolik šlo o "můj pohled na věc", a nakolik o pouhé "tlumočení situace"... (a věřím, že je to rozpoznatelné přímo z každého příspěvku. většinou.) :)
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    TAYLES: ok. abych byl férovej, budu teď mluvit za sebe. já osobně v sobě jistou míru "závislosti na majetku" jistě mám. dokonce bych nebyl ochotnej žít v podmínkách, jako slečna, i když co já vím, nebyl jsem v té situaci a neumím si představit, že bych se do situace dostal. líbí se mi TA SCHOPNOST. rád bych to tak uměl cítit. momentálně vím, že dítě POTŘEBUJE jisté zázemí, sám hledám otázku, v jaké míře, z jakých příčin... :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SUNNYRAIN: coze? Ja ty lidi neznam. A ty predevsim nepopisujes chovani, ty davas rovnou interpretace, jak se citi, co si mysli a jak to vnimaji. v tom vidim ten zakladni pruser.
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    SHEALA: v tomhle s Tebou souhlasím. najdi dvě věty, moji a kohokoli, a ukaž mi dvě různé interpretace jejich reálného chování. vyjasníme si to. :)
    ale mám za to, že nenajdeš jediný takový příklad. :( schválně to zkus! :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN: to jakože já jsem ta zlá ikonka Elmo, která jde po majetku a ty teď na mně budeš demonstrovat svůj cit pro opravdovou lásku, něhu a porozumění, které se nepřepočítává na peníze? ježišmarja, to sis teda vybral tu pravou :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SUNNYRAIN: hele, jde o to ze nejsi ochotnej pripustit ze je spravna jedina ta tva interpretace jejich chovani. BTW kazdy psycholog ktery si sam sebe vazi si je vedom ze jeho interpretace chovani muze byt mimo, a taky vi proc.
    Coz ty ignorujes.
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    CMLKA: nevím, zda to bude až takovým překvapením. ale dobře, odpovím Ti.
    ono už to tak bývá, že vypravěč ví o vyprávěném příběhu víc, než posluchači toho příběhu.
    pomohlo?
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    KETHAMINA: přímo v jejich vztahu nejsem angažovaný nijak. osobně znám jen jednoho z nich. několik roků.
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    KETHAMINA: přečetl jsem posledních 100 příspěvků, ale odpověď jsi tam nepsala. spletla ses?
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    TAYLES: má Tvůj příspěvek znamenat, že nezáleží na osobnosti člověka, na jeho charakteru, na jeho temperamentu? že nezáleží na zkušenostech (viz příběh). že záleží na tom, zda je "někdo pořád v práci"? věříš, že zdroje a délka pobytu s rodinou má být měřítkem, proč milovat, proč se zamilovat, kriteriem lásky, případně správného výběru života? (nebo Tvůj příspěvek obsahuje nějaké skryté sdělení?)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    panebože já ty amatérský psychology tak nesnáším

    další
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    TAYLES: nesouhlasím s Tebou. někteří lidé se uměli zeptat, nebo uměli například odhadnout 2 reálné varianty. lidé nemusí mít problém pokládat otázky. ovšem i odpovědi různých lidí zde ve fóru se diametrálně lišili. je to zajímavé. :) jak se každý chytne něčeho jiného. na základě čeho je schopen sázet vlastní rezultáty. :)) nebo jak si někteří ujedou na vlastní fantasmagorii. :))) to už je přímo humorné. z mého pohledu. :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SUNNYRAIN: pan je stalker?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    CMLKA: muhehe:)) těsně vedle, já venku nebyl (bohužel pro mě)...já to "o životě" a "o světě" asi vidím mnohem těsněji provázné než ty..ale chápu jak jsi to myslela a beru to...


    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    CORIOLANUS: vím přesně, o čem mluvím.
    odpovím na Tvoji nevyřčenou otázku. ano - souhlasím s Tebou - že holka z tohoto příběhu má pohled na život úplně odlišnej, než 99% "standardní" populace. i mě to BIJE DO OČÍ, nakolik netypické a "extrémní" to je (v mých očích). nicméně zopakuji, že NEJDE o hladovění, žijí a přežijí. jistá finanční podpora matky tady je. ale ne v řádu "domů", nýbrž v řádu "rohlíků".
    uznávám ale, že mentální nezávislost na zdrojích/majetku do takové míry je vysoce neobvyklá. hodí se do příběhu doplnit.
    (s ohledem na dítě obzvlášť. opět opakuji, že NEJDE o hladovění.) :))
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN:
    mě to ale nezajímá tak moc jako tebe, abych si o tom ještě musela všechno zjišťovat. ale těžko můžeš pokládat takové otázky, které pokládáš, když o tom nic nevíme. tady je transparentní jen tvůj přístup nebo spíš popis věcí, kterej je prostě zavádějící, tak se nediv, že to pak vypadá, jak to vypadá. jestli jí nechce hoblovat, tak ať jí nehobluje..ale ať se o někom koho teda hobluje vyjadřuje slušně. nebo ať si zaplatí prostitutku a bude v tom naprosto jasno. nevim prostě, co pořád vymýšlíš
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    NICOLE: nezdá se. :)

    ano. šlo o jinou diskusi. a stále jsi nenapsala, kde jsem psal o tom, že muži oproti ženám chtějí vztahy méně. najdeš takový můj výrok kdekoli? nebo sis jenom vymyslela, že jsem to někde psal? :))) aha.

    může. nemusí. záleží...

    příběhy z Tvého života jsou "víc ze života" než příběhy ze života někoho jiného? aha. ok. :)
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    CMLKA: zcela jistě se pleteš. počet příspevků se tímto tématem zdesetinásobil. u Tebe je to znakem, že téma nikoho nezajímá? pak ok. :)) další z Tvých vysvětlení. :)
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    NICOLE: co se odehrává v jejím srdci znám z důvěrných rozhovorů s ní a ze sledování jejího života.

    odpověď napsal TEKKIT. ale pokud odpověď neznáš, nevěřím, že by taková znalost byla přenositelná. IMHO.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam