MAGDALENA: Big LOL na ten salam :)))) No ne... salam (a bohnik chleba) chci jen jako kpz - az am bude spatne, nebud ejidlo k sehnani - vytahnu stangli salamu s chlebem, a ma zen me bude opet milovat o to vic ... heh .) +- ....
Tuzemak chci vzit abych kazdymu kdo o to stoji, ukazal jakej pijem rum doma u nas - jakoze, no vlastne ani nevim, ale jakoze...
Zena se mi tu ted dusuje ze to co jste zvladli za 3 tydny - 5 staci - je malo, a ze dame vic... me se ale nechce stresovat, tak to asi uvidime az tam budem, a taky uvidime na co se jako dohodneme...
okej.. na zamky na batoh asi peceme... faktem je ze dulezity veci budeme mit u sebe, v batohu budou jen hadri leky a zradlo... tak to snad nebude prilis lakadlo...
... jo a k tomu vinku, ano, ten byl myslenej jako darek - ze to vybalime prvnim majitelum Casy particular a planujem ze si s nimi aspon dame malou seanci nad vinkem...
Super slyset ze na Viazul busy neni takovej naval ze by se treba nesehnal listek (nebo aspon tak nejak jsem to pochopil)
jak riaks o tech jinteros v havane, tak jsem si vzpomnel na podobny v barcelone - jak mi typek rika jak puvabnou mam zenu, a jestli pro ni nechci koupit treba ruzi,natoz jsem mu odpovedel v cestine neco v tom smyslu : mas ho malyho, ale me to nevadi, tak bez uz doprdele, s usmevem jsem mu to rek, s usmevem mi i on podekoval... mas reht s tou cestinou - ze treba nektery to znaji.. ale a si rad risknu :)