ATTACKIE: bohuzel...
Chtela jsem se Vas zeptat - jak Vam dlouho trvalo se usadit v cizi zemi? tim minim najit si sve kamarady, svoji zabavu apod..Ja jsem ted mesic v Koline..za tyden jedu do Prahy, protoze v Praze nastupuju do nove prace a pripadny stehovani sem bude az v lete pristiho roku. Ale musim rict, ze je to dost tezka predstava, jednou jsem si to prozila v UK (v tomhle smeru doufam a verim, ze DE je v tomhle priznivejsi nez UK) a popravde uff..clovek vazne ztraci svoji autonomii, chova se vice submisivněji není svůj...ja se tu marně snažím najit nějakou svoji zábavu, ale ne a ne na něco narazit.
Mam to takhle s Zenevou, kterou znam a vim, ze muzu jit vecer i sama ven a vim kam zajit - kde budou koncerty, kde jaka vernisaz apod..ale je to jednodussi, protoze mluvim francouzsky, takze si vse prectu a domluvim se apod...tady ne a ne na neco narazit.
Proste UFF...umim si predstavit zit s Timem, je to super clovek, bavime se o rodine, ale zase prozivat tuhle zvlastni "samotu"???? uff..je to pro otrle...:)