PROMETHEA: je to tai vzdycky a uplne tvym naladam - jedu domu...rozumim.
Moje teta zije v Zeneve pres 40 let a myslim za tak jeste deset zpatky mela sem tam, ikdyz uz ne tak casto, zajeci umysly:) Porad jezdi tak min. 4 do roka do Cech, za kamaradkami (ano vydrzelo jejich pratelstvi tak dlouho).
Me to tady prijde celkem fajn, na zivot, jen semtam na me padne chmur typu: kurna, ja bych tak sla jen s kamoskou na kafe - u me je to spis i dany tim, ze kdyz zrovna ziju v CR (celkove jsem uz zila pres 4 roky mimo), tak jsem hodne zaneprazdena - jak kulturnimi akcemi, kamarady, rodinou ci sportem..
Kazdopadne obdiv, pet let je pet let:) doufam, ze se ti podari dostat vysnenou praci a delat to co te bavi:)
Mozna to vyzni divne, ale pro me jedina realna predstava jak jsem jit na trvalou, je materska dovolena. Vychovavat prcky, ucit se nemecky a najit si nejaky aktivity, ci part time job (klidne i blby).
SHPAGIN: jak jai poznal japonskou zenu, jestli se muzu zeptat?
Velky obdiv, ze se naucila cesky:) Je pravda, ze cloveku asi nic jineho nezbude:)) muzu se zeptat co dela za praci??
diky za sdileni zkusenosti..asi jsem jen potrebovala naval chmuru zavalit pozitivnimi zkusenostmi:)