PROMETHEA: ja porad defame, ze tu moc dlouho nezustaneme..
ale nemecka strana vyzaduje vice papirovan nez treba britove:)...bylo mi vysvetleno na matrice v praze..minimlane chteji vetsi pocet razitek a superlegalizaci..
Pritel ted cekal mesic na aktualizovany rodny listy..(mely dorazit pred 14 dny), pac v Nemecku musis mit max, 6 meiscu start rodny list..(to v VCR mit nemusis - staci ten puvodni). Takze ted muzeme jit s mym super orazitkovanym povrzenim o zpusobilosti uzavreni manzelstvi na mistni nemeckou matriku, aby nam dali jeho potvrzeni o o zpusobilosti uzavreni manzelstvi.
Kdyby CR melo stejny naroky tak se dostaneme do kolecka a nikdy ty papiry nevybehame...
kazdopadne diky tomu, ze jsou oni na nemecke starne fakt o dost zpozdeny, tak je nase svatba v zari dost ohrozena..protoze musime dodat papiry do Cech max. 3. 8. (cirkevni svatba) a tady potvrzeni o zpusobilosti uzavreni manzelstvi trva pry tri tydny..v CR jeden den..takze proto nadavam na nemeckou byrokracii...
jinak vcera mi tady jedna ceska rikala, ze pak trvalo asi 6 mesicu, nez nemecko uznalo jejich snatek za pravoplatny?? je to tak??