Tak mam nove zážitky z BeErDe. Začínáme se víc seznamovat se sousedama - z jedné strany máme barák s třema partajema. V přízemí je paní, co jsem ji jednou přebírala balík- krabici asi se 40 lahvema vína :) její nějaký dítě je prej na ulici nebo co. V prvním patře je paní s pánem, syn autista. Nahoře je paní, kterou skoro nikdo nikdy neviděl, bývalá alkoholička. Celej barák je v nějaký křesťanský sektě. A nejen oni, i další sousedi, synek jedněch chodí s mým synkem do třídy.
No a tidle sousedi z prvního patra nás pozvali na grilovačku :) Z druhý strany máme nějaký bejvalý rozhlasový hvězdy, ty tam teda nebyly, ale byli tam ti od spolužáka, btw jmenuje se Noah. A další noví sousedi přes ulici, ti vypadali normálně :)
Přítel mi zakázal lejt :) Tak jsem cucala shorle a běhala teda za dvouletakem skoro porad. Možná přijde i kouzelník - naživo jsem viděla paní ze třetího! Jinak pil jen hositel a paní z přízemí a to ještě trošičku. Ale viděla jsem tam ruzně postrkaný flašky v krabicích a za grilem. Jo a ježiš, gril Rolf, hostitel, rozfoukaval stoletym fenem, kerej mel zasuvku hned pod deskou, takovou betonovou. ALe neumřel, prej se to dělá běžně..
Paní , od který máme pronajatej barák, prej byla jednou na návštěvě u Rolfa, prej maj přes celou stěnu plakát ježíše. Jo taky se Rolf před jídlem modlil nahlas. Jo a byl tam pán ještě jeden, kterýho tajně miluju: hraje snad každej den na piano! Nahlas, krásně!
Teda ne že by to byly nějaký extra zážitky, ale baví mně to, že se něco děje :)) takový zoufalý manželky stajl. Jo a souseda, co bydlí nad náma, je taky vtipná. Má strašně, ale strašně milej hlas, takže ji nevěřím ani nos mezi očima. Zkouší na nás hodit co nejvíce úkolů, co má dělat ona, to by nebylo tak strašný, jako to, že máme na konci zahrady branku do lesa, asi metr vysokou. byl na ní zámek jako na kolo, ale nevěděli jsme, kde je klíč, tak ho přítel přestřihla. Vlastně to bude míň jak metr, fakt malá. No souseda volala majitelce, že jak tam není zámek, má strach, že nás přijde někdo vyloupit :)))))