VAMPY: Mám přítele (včera výročí 7 let) a ten má taky úžasnou maminku. Nemohla překousnout že před jménem nemám titul, když synáček(jedináček) je vysokoškolák.Když jsme spolu začli chodit, bylo mi 18 a to nějak nejde, že...Když jsme se náhodou potkaly ve městě (a to už jsme se znaly) mě totálně ignorovala- někdy i pozdravila =(. Když jsem to řekla mojemu, kývl hlavou a mávl rukou, že je máti trotl. Dělala jsem servírku a to jí vadilo, že prej se courám po nocích a koketuju s cizíma chlapama, kouřím ,což se na dívku mého věku nesluší a navíc jsem o 5 let mladší, než její syn. Pak jsme měli doma(já s našima) nějaké problémy, tak můj máti oznámil, že se tam nastěhuju a hotovo. Měla jsem peklo na zemi, bo ona je bordelář a já puntičkář, ona má naprosto benevolentní výchovu svého psa a já vyžaduju od psa poslušnost, ona vaří max 5 svých oblíbených jídel, já ráda experimentuju.....takže si dokážete všichno dobře představit, co to bylo, rok s ní trávit skoro celé dny, když jsem nebyla v práci. Začla jsem chodit ke cvokařovi do poradny, páč já jsem opravdu slušně vychovaná a ke starším lidem covám úctu. Byl to kámen úrazu, bo má duše utrpěla na egu a sebedůvěře takový šrám, že jizvy mám do teď. Vykání je automatické, nedovolím si polemizovat nad jejíma poznámkama, připomínkama, názorama, bo to bych ( jak říka Verča) na druhý den poslouchala od mojeho, co jsem udělala špatně, co si to vůbec dovoluju a že by nakonec bylo lepší, kdyby jsme to zapíchli! Ještě že můj ví, že je jeho máti blázen a to mi stačí. Nechápu, jak taková ženská může mít tak báječného syna. Svého bývalého muže dohnala k alkoholismu!!!!
No a teď nám začíná nová vlna hrůzy, bo máme malé mimi, 6ti týdeního Jindru a ona je jak znovuzrozená! Je u nás pečená vařená, když přebaluju, ošahává mu pytlíka se slovy, že si dlouho nešáhla na chlapa tak musí(samozřejmě ji nesmím v ničem bránit,aby se neurazila), jinak sedí u pc a o nic se nestará. Když malý spí, chodí do ložnice na něj koukat so 10 minut, snad aby ho zbudila, nebo já nevím, ale ukrutně mě tím sere, zvlášť, když kolikrát uspávám řvoucí dítě třeba hodinu a půl!!! Jindříška pořád štípe do líček a hučí do něj, jáká to není broskvička, jeký to není urostlý chklapeček a jak je nádherný. Dítě to nevědomky ještě podmiňuje tím, že se začíná smát na všechny kolem sebe. Kdykoli si dítě prdne, chce ho jít přebalit, když už dítko usně, mluví jako by tu byl zaplý vysavač a neslyšeli jsme slova, kua ta je na zabití!!!!! =(((((((((
A A se rodičů přítele týče, dělej to tak, jako do teď. Oni si na tebe zvyknou.Pokud tě mmá tvůj chlap rád, nic jiného jim ani nezbyde=))