nevim hru si vychutnavam ... zatim se mi nestalo ze bych se nejak zasekl nebo neco, vsechno se da krasne pochopit a clovek jde na jistotu diky quest mape coz se mi libi ze jdu za kulatym cislickem a ten mob, artefakt ci cokoli jinyho sem tam zatim dycky nasel krome arra'chei, kterou sem nasel po okoli se prochazet, stejne tak The Rake, jinak nemam problem, i to lvleni jde pekne, prachy mi jdou nadherne kze pocitam ze na 20 lvl si budu moct poridit toho mounta nakyho snad i ;] co se tyce rozborenyho sveta ... v minulosti kdyz se prechazelo na burning crusade, bylo receno ze wow hraci si furt zahraji, ale bez nejakejch questu navic a bez novejch ras, doufam ze tu bude u cataclysmu taky pac sem ted zacal a nemam v planu vyhazovat penize z okna za datak kdyz ani nevim jak to chodi na high lvlech, jen doufam ze jesli to tak bude, tak bude wotlk patch obsahovat jiz zmenenou krajinu pac si myslim ze by me to po dejovy strance mohlo znacne nadchnout pac kdyz se nak tak vcitim do deje a najednou se mi ukaze novy intro a svet je k nepoznani, melo by to se mnou znacne emotivne zahejbat :D
-co se tyce myho dosavadniho hrani tak sem znacne spokojen, kdyz si clovek trosku pohraje s nastavenim jde si na tu grafiku zvyknout, jako newbie se zatim ani tak moc neztracim akorat mi jeste zbejva naucit se ten vas pojebanej slang wowackej pac kdyz mi nekdo napise "koukej co nejdriv dingnout a muzes icc10 s neco DPS neco FERAL neco ALT blablablablabla" tak radsi ignoruju a delam blbyho :D
Spoiler Alert!!!
- Ovsem to obrovsky mnozstvi itemu, vedomi ze uz sem na 18 lvl asi 10x menil kazdou cast equipu myho druida za veci ruznych jmen a vlastnosti ze mi z toho jde az hlava kolem, gathering a craft mi prijde ze je to samy jako v aionu akorat rozvetvenejsi, talenty delaj kazdy povolani celkem ruznorodym mi prijde i kdyz sem jich rozdelil jen par zatim, questy me nijak nenudi, naopak cumim po nich jako divej abych jich mel nejvic a pak se nemusel 2 lvly vratit do mesta atd ;] proste se mi ten system zacal celkem libit i kdyz naoko to neni to pravy orechovy