• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: Jo to sem taky pusil a dostal ty dve hodiny, evidetne system pridelovani session je porad stejny :-)
    NESS
    NESS --- ---
    No zkusi jsem par restartu hry a dostal sem neco mezi 80-112, ted jsem zpet na 51 :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Jsem ve hre od 16.58 :-).
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ja jsem ve hre. :)
    NESS
    NESS --- ---
    Uz ted tam je cekacka 50-127 minut :-) Takze prekvapive bude stejny problem jako pred tydnem. Nahodte kolik vam to ukazuje :-) Ja jsem ted na 49 minutach
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tfujtajxl :(
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Vzdycky mi prislo divny, ze tu jsou dve diskuze o diablu, ale ve skutecnosti to bylo malo! Podle me i 3 jsou malo a melo by jich byt 5 - jedna pro kazdy dil.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NAVARA: Nejlepsi volba!!!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CUZMAN: Na ten jdu zítra :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NAVARA: volevole enjoy ja se tesim Na John WICK 4 bude pecka!!!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EVILMIND: Radši jdu do kina na DnD movie, pak si tu přečtu ty nářky :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ENDER: Jde, napiš Nyxovi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem nekde cetl, ze to Blizzard dneska povazuje za stress test. To ani nemuseli rikat predem... :) Coz jsem si prelozil "ani jsme na to nehrabli a uvidime co se stane"
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HOUMI: to je dost vtipnej fix, kdyz i jen middle quality diky memory leakum shodila hru do pul hodiny... to si urcite zapnu high :-))
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Tady je nejvic diablaru co muze bejt ne??? A malokdo nepude na IV protoze proste tak!!!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KORAL: Jsi nestydaty blazen asi vyfasujes 2h BK... kamo!!
    KORAL
    KORAL --- ---
    ENDER: Nyx (myšleno autor) zvládne plnbo věcí ;) Jen musíme pěkně poprosit :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    KORAL: to bohuzel nejde, protoze se da pouze pripojit text za stavajici nazev "Diablo 3"
    Me take dava smysl, aby zustalo tohle, uz kvuli lidem, kteri se k diablu chteji vratit a tohlen maji treba v booku atd.

Soucasne pokud nekdo touzi po vlastnictvi tohoto auditka, rad ho odevzdam.
    KORAL
    KORAL --- ---
    K tomu rušení., Radši bych zrušil Diablo IV a tohle ponechal, kvůli historii. A tento klub pojmenoval prostě jen "Diablo" :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam