• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: A potvory na mapě jsou stejné silné jako v tvém příslušném třeba NM dungeonu. Takže i na mapě si musíš dávat bacha aby tě něco nesejmulu i když jsi na T3 a máš lvl 60 + 220.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to skoro vypada, jako kdyby chteli potrestat lidi za to, ze kliknou na SKIP CAMPAIGN :)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Nenapisu. Ja to zavrel a uz to asi neotevru. Na to delat seriozni bug reporting nemam cas ani naladu, na to si to zkusit sem si to zkusil a vesmes kdyz vytisknes cos napsal, tak se ti pod to podepisu. Moje motivace davat do toho dalsi cas je nula, pockam na datadisk a sezonu.
    NESS
    NESS --- ---
    Vcera sem to za 5 hodin dostal nekam na 54 mozna 55 level a

Z levlovani uplne vykostili obtiznost, defakto to same co provedli v S5 s WB, je jedno jestli davas malo nebo hodne, jestli ti to jde nebo nejde, stejne ti 1-60 sezere tak 6 hodin, veskery obsah co obsahoval nejakou vyzvu je pryc a neni sance stim neco udelat, jedina volba je normal-hard-expert a na 50-60lvl Penitent, je celkem jedno jestli mas normani gear nebo ses osazeny uberama od hlavy az k pate, protoze to nemas kde uplatnit. Celkove to nema koule, vse je "normalizovane", uplne bez chuti :-/

Zkusil jsem to tlacit pres hlt/nmd/pvpzonu, defakto bez rozdilu, vse to ma stejnou "obtiznost", jedine co resis je intenzita monster, prislo mi ze pvp zona a mnd trosku vedou, v mnd pokud se ti povede eventa, ale extra expy tam nejsou. Jedina sance je profane a hlt, ale ikdyz jsem kostil marenu, helborny a vse co slo nedropnul jsem jediny.

Jak sem psal NMD ma jedinou obtiznost, neni skalovana, neni tam zadna spesl odmena, proste normalni dung.

Hordy tam nejsou, uber bose a pita az od 60lvl, do te doby pekne soupat nohama.

Jako me levleni bavilo, vrhnut se co nejdriv na co nejtezsi obsah a koukat co to udela, ted se zabava odklada az na 60 lvl pac do te doby jsi v bezpohlavnim tutorialu, pekne za rucicku a aby to nebylo moc tezke :-)

EXSECRABILIS: jj ultra rychle levneni je pryc a stim i protahovani, ted to bude co char to porod :-) Nove ta hra ma jen dve faze tutorial 1-59 a endgame 60+, nic mezi.

DAVIDOWITCH: No ja nakonec taky trefil na mnd s bosem na konci, ale od normalniho dungu se to lisi jen tim ze mas port az dovnitr, jinak nic. Tak pak napis jestli ti prechod z experta na pacienta prisel nejak viditelny :-) Ja to nepoznal
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Měl sem nmd s bossem. Ale jak tam na konci není.. ten konec, je to hrozně divný. V tom infu pod mapou se objeví že dungeon complete a.. to je všechno. Obtížnost na expert mi přijde fajn, ale nešel SRN ani daleko ani nijak dobrým buildem ani nejsem moc dobrej hráč. Vsadím že ten level cap tam je jako prevence power levelovani nebo tak něco nesmyslného
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Obavam se, ze je to opatreni proti ultra rychlemu levelemi v nynejsi sezone.
    Prece jen do end-game se clovek nema dostat za 7-8 hodin solo hranim :)) resp. Nepredpokladam, ze oni by to chteli.

U mne to byl ze zacatku patch. Ale to jsem jeste skousl.
    Od PTR to slo komplet do prcu :))
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Ted je otazka zda patch nebo spusteni ptr. :-) ja prenastavenim nastaveni dosahnul toho ze jsem zase stabilni, bohzue si ptr nebere nastaveni zadne, tazke je treba od klaves az po gamepaly a graphics.

Jinak ten shrink sveho je dost divny, na 35 lvlu mam 147 HP a 306 AP, hp za hit zmizelo uplne, hp pre sec vlastne taky max co jde natohme levlu je 2hp za 5 sec :-) celkove to hp dostalo na zadek, ruby jsou p[ryc a na vybave se to pohybuje +10hp

Par prijemnych veci jako domaci pristav jde udelat i strom, to co v inventu vypadlo jako armory je jen prenosna skrin, tzn zapomens na 1lvlu na psa, zapnes ho odkudkoliv, to same si muzes vymenit skiny a podob.

Jedu to od 1 lvlu a je to takove divne, tlacim to max obtiznost co mi to dovoli coz je ted "expert" (treti obtiznost) a je to nuda, penitenta (ctvrta) mi to dovoli az na 50 lvl, tormenty az na 60, tohle je velke minus, mozek mi na hlt nepadnul, nevim zda tu vubec je, takze jedu v defaultu. ty nove nmd (od 1lvlu) jsou total nuda, nemuzes zvolit obtiznost je jen jedna, na zaver tam ani neni boss, jestli byl cilem unudit hrace na prvnich 50 levlech tak ukol splnen, bohuzel to tim ze si clovek nemuze nakopnout obtiznost se to levleni krute protahuje, tahle predelavka je fail jak prase
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Od spusteni PTR jento pro mne nevim proc temer nehratelne.
    A to ani PTR nehraju :))
    Pada to, loading, ze stihnu cigaro… snad to nejak nakopnoi zas :))
    NESS
    NESS --- ---
    Je to jen u me, nebo jak pridali kone a psa na loudovaci screen, tak to loaduje pomaleji ? :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Zacinaji slusne https://www.wowhead.com/diablo-4/news/diablo-4-patch-2-0-ptr-known-issues-346432

Pro me je PTR rozbita, neudrzim se ve hre, dele nez 3 minuty, pada to na timeouty, tezko rict ceho ale ve hre mi to padlo, pri prendani veci do truhly, pak opakovane pri portech a nakonec i pri zakladani charu.Tzn ja asi az zitra :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Nedivim se, mit ve hre mechaniku, kterou zajdes z donuceni jednou za tyden je k prdu :-)
    NESS
    NESS --- ---
    BTW taky sem si nevsiml ze v S6 gauntlet zariznou, se teda moc neohral :-) 1/2 roku ?

The Gauntlet will be disabled for Season 6 while the meta settles with the introduction of the Spiritborn and all other system updates.

The Gauntlet Disabled in Diablo 4 Season 6 - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/the-gauntlet-disabled-in-diablo-4-season-6-346360
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud by mel nekdo steam verzi

Hi all -

We have seen and received reports regarding Diablo IV Steam owners not being able to play the game after Patch 1.5.2 due to an error regarding a ‘Trial Period Ending’.

As the team continues to troubleshoot this behind the scenes, we are planning on removing the time and leveling restrictions on the trial which should allow players on Steam to play the game.

There will still be some restrictions additional restrictions in place on Steam players while we continue work on this issue, but we know it is imperative to at least get users back in Sanctuary even with some of these restrictions in place.

Players on Steam will have some restrictions with trade, in-game chat and some party functionality such as inviting users. Once we have a full fix for this, we will update this thread and these restrictions will disappear.

We apologize for the hiccup on this and the team is looking into resolving this issue as soon as possible.

[UPDATE - Hotfix rolled out and issue RESOLVED] - 'Trial Period Ended' issue with Diablo IV on Steam - PC Bug Report - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/update-hotfix-rolled-out-and-issue-resolved-trial-period-ended-issue-with-diablo-iv-on-steam/187229
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: hernajs co to je za build? :-D
    NESS
    NESS --- ---
    a hordy8 https://www.youtube.com/watch?v=Kp60pUTNyDQ sem si rikal jak si poradi s councilama na zaver, kdyz to jede na shatter a pitbose musi rybarit, no normalne to pred nima prehodi na combustion :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Sem hledal build s vox ominum a nasel tohle, https://mobalytics.gg/diablo-4/profile/38b701c3-2f34-41b8-b76a-419245ad2031/builds/61f2fe21-2a2f-4986-9c55-526f6da64a63 nevypada zle, fireball firebolt andy firewall ? :-)

pit150 clear https://www.youtube.com/watch?v=N_SXkWE8sd4
    NESS
    NESS --- ---
    Pit101 za 34sec :-)

Lightning Spear Sorc Pit t101 speedfarm 34 sec [s5 Diablo 4]
    https://www.youtube.com/watch?v=T_SJIArI_IM
    NESS
    NESS --- ---
    Dalsi radikalni zmena jsou je mlvl, podle patch notes jsou pryc a "Monsters will no longer have their level displayed and will scale to the Difficulty you’re playing on."

Podle me tim celkem ztratis prehled, pac malo kdo si je schopny prepocitat mlvl podle NM, nebo podle hordy. V normalnim svete je to dost jedno, tam je to nezajimavy, ale u toho zbytku je to dost matouci a tam to skalovani nezmizi, ne ?

Pokud se kouknes na mlvl 120 vis co asi tak muzes cekat,a jediny kde to je citelny je pita tam mlvl120=pit20 ale ze mlvl120=nm66=horda4 da bez viditelneho mlvl 120 malo kdo, ja teda ne :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Dost zalezi jak se stema vsema zmenama posune obtiznost, pokud by to bylo odpovidajici momentalnimu stavu (coz nebude) tak garantovany maximalni glyph na 100 odpovida pit120, to je v poho pro S a A buildy, zbytek mozny smolik, nektere buildy jsou uz ted radi ze udelaji Pit100, ty holt glyph na max nevylejlujou, nebo jim to bude trvat. Nejvic na to asi doplati casualove bez top gearu, ted to nebyl problem postupne doklepat, coz s "mozna" dropem bude slozitejsi.

MAESTRO_007: Uvidime :-) Nehlede na glyphy tak pitem stejne budes muset projit pokud si budes chtit otevrit T2-3-4, capstone dungy jsou pryc a tormenty se odemykaji pres pitu.
    Jinak sem zvedav co udelaji nm dungama, mw matro ma padat vsude, na vybavu a prachy jsou rychlejsi hordy.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: za mě dobrý. EXpeni glyphu v NM je aktuálně asi to nejnudnější co v celé hře je. Museli kvůli tomu i snížit obtížnost, aby to vůbec lidí přetrpěli. a teď chodíš NM 100 na levelu 60 (já ne). Prostě nesmysl, to v že hře ani nemusí být.

Naopak udělat z PITu páteřní aktivitu hry je dobrý nápad. Ta mechanika je super, odzkoušená v D3 kde to lidi běhají jak opice pořád dokola už 15 let a stačí jim to :D

Stejně tak to expeni výpadá dobře, konečně další motivace zvládnout vyšší PIT, kde bude upgrade zaručený a ne to gemblit na stejném levelu. Takže motivace vylepšovat build. Víc levelu glyphu a potenciální endgame další. Jak to bude fungovat v reálu je druhá věc :-) uvidíme.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: prostě cokoliv, co má na konci odměnu jen "možná", je vždycky špatně. Tady je to dokonce ještě horší, pokud z nějakého důvodu nedokážeš dát dost vysoký tier pitu, tak si prostě nevylepšuješ glyphy, game over.
    NESS
    NESS --- ---
    Sem se postupne prokousal tema zmenama a nejak nevim co si mam myslet o paragon glypech, jako chapu ze pita byla najednou mrtva tak ji museli nejak vyplnit ale presun levleni glyphu z NM na Pitu mi neprijde uplne stastny, to same zruzeni glyp expu a prechod na full D3 rifty/gemy, ted kdyz jsi mn100 dojel je jedno jestli ciste nebo s nejakym umrtim tak mel jisty glyph exp tzn jisty progres, coz s S6 pada a misto jistych glyph expu hrajes dalsi rng automat, kdy mozna dostanes mozna ne, hod si kostkou..

Kdyby nekdo nevedel, tohle:

Glyphs have undergone a metamorphosis to better meld with the other changes we’ve made.

Upgrading a Glyph is no longer driven by experience. Instead, you’re given attempts to increase your Glyph’s Rank by completing Pit Tiers.
    Three attempts to upgrade your Glyph’s Rank are rewarded for successfully completing the Artificer’s Mastery, and a bonus attempt for not dying.
    Each upgrade attempt can be used to increase any Glyph that isn’t already at max level. The chance to upgrade your Glyph is based on the level of the Glyph and the Tier of the Pit you complete. For example, completing a Pit Tier that is 10 higher than your Glyph’s Rank guarantees an upgrade Rank.
    Completing a Pit Tier that is significantly higher than your Glyph’s current Rank grants bonus upgrade ranks per attempt.
    Every 20-level difference between the completed Pit Tier and Glyph Rank grants a bonus upgrade per attempt. Here’s an example of this system in action:

Three deathless Pit Tier 30 runs would take a Glyph all the way up to Rank 19, rapidly unlocking the additional Radius Size increase:

First Pit Run

Attempt 1: Glyph Rank increases from 1 to 3.
    Attempt 2: Glyph Rank increases from 3 to 5.
    Attempt 3: Glyph Rank increases from 5 to 7.
    Bonus Attempt 4: Glyph Rank increases from 7 to 9.
    Second Pit Run

Attempt 1: Glyph Rank increases from 9 to 11.
    Attempt 2: Glyph Rank increases from 11 to 12.
    Attempt 3: Glyph Rank increases from 12 to 13.
    Bonus Attempt 4: Glyph Rank increases from 13 to 14.
    Third Pit Run

Attempt 1: Glyph Rank increases from 14 to 14 (Radius Size increase).
    Attempt 2: Glyph Rank increases from 15 to 16.
    Attempt 3: Glyph Rank increases from 16 to 17.
    Bonus Attempt 4: Glyph Rank increases from 17 to 18.
    The maximum level of a Glyph has been increased from 21 to 100. At Level 45, a Rare Glyph can be upgraded to a Legendary Glyph using Gem Fragments with the following bonuses:

The Glyph’s Radius Size has increased from 4 to 5.
    The Glyph gains an additional affix.
    NESS
    NESS --- ---
    ale Aspect of Splintering Energy je buffnuty z 38-83 na 75 - 135, tzn speara stale oka, jen se nemusime hnat tak mocne za cd, pac ti to stejne bude k prdu, takze shako s ga v cd a tal rasha s ga v cd nebude podminkou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam