Vcera sem to za 5 hodin dostal nekam na 54 mozna 55 level a
Z levlovani uplne vykostili obtiznost, defakto to same co provedli v S5 s WB, je jedno jestli davas malo nebo hodne, jestli ti to jde nebo nejde, stejne ti 1-60 sezere tak 6 hodin, veskery obsah co obsahoval nejakou vyzvu je pryc a neni sance stim neco udelat, jedina volba je normal-hard-expert a na 50-60lvl Penitent, je celkem jedno jestli mas normani gear nebo ses osazeny uberama od hlavy az k pate, protoze to nemas kde uplatnit. Celkove to nema koule, vse je "normalizovane", uplne bez chuti :-/
Zkusil jsem to tlacit pres hlt/nmd/pvpzonu, defakto bez rozdilu, vse to ma stejnou "obtiznost", jedine co resis je intenzita monster, prislo mi ze pvp zona a mnd trosku vedou, v mnd pokud se ti povede eventa, ale extra expy tam nejsou. Jedina sance je profane a hlt, ale ikdyz jsem kostil marenu, helborny a vse co slo nedropnul jsem jediny.
Jak sem psal NMD ma jedinou obtiznost, neni skalovana, neni tam zadna spesl odmena, proste normalni dung.
Hordy tam nejsou, uber bose a pita az od 60lvl, do te doby pekne soupat nohama.
Jako me levleni bavilo, vrhnut se co nejdriv na co nejtezsi obsah a koukat co to udela, ted se zabava odklada az na 60 lvl pac do te doby jsi v bezpohlavnim tutorialu, pekne za rucicku a aby to nebylo moc tezke :-)
EXSECRABILIS: jj ultra rychle levneni je pryc a stim i protahovani, ted to bude co char to porod :-) Nove ta hra ma jen dve faze tutorial 1-59 a endgame 60+, nic mezi.
DAVIDOWITCH: No ja nakonec taky trefil na mnd s bosem na konci, ale od normalniho dungu se to lisi jen tim ze mas port az dovnitr, jinak nic. Tak pak napis jestli ti prechod z experta na pacienta prisel nejak viditelny :-) Ja to nepoznal