• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLAVaříme ryby a mořské plody... mňam
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    CNV: Cejn velký, cejnek by měl červené ploutve.
    ZRK
    ZRK --- ---
    Ahoj. Mám takový bohužel nepříjemný dotaz...ale nevím, kde se zeptat jinde.
    Koupila jsem několik kousků ryby zvané Šňur. Při kuchání jsem ale bohužel ve vnitřnostech narazila na jakési červíky a tak mne zajímá, co mohou být zač a zda by ta ryba byla i jedlá, nebo se jedná o nějaké parazity a je vhodno ryby leda vyhodit...? Dík

    PS: omlouvám se, pokud někomu kazím chuť

    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    MIHAAL: pripadne jsou taky u prazeleniny na komunardu http://gastrocz.com/
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MIHAAL: to je ono :-)
    MIHAAL
    MIHAAL --- ---
    MIHAAL: ale ted jsem nasel tohle http://www.chorvatskeryby.cz/ a pujdu kolem, takze zkusim.
    MIHAAL
    MIHAAL --- ---
    RUTHLESS: filtroval jsem krevety a nic nenasel. "chorvata" neznam a at filtruju chorvata ci horakovou jak chci, tak stale nic :) nebyla by adresa pls?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MIHAAL: chorvat je nema? na milade horakovy... pptej se v klubu prahy 7, nebo tak spis pofiltruj :-)
    MIHAAL
    MIHAAL --- ---
    prosim o tip, kde koupit krevety v praze lokalita holesovice, letna, florenc, karlin, liben, kobylisy, troja
    dik moc:)
    STAYFRESH
    STAYFRESH --- ---
    MUTHA: diky, jen sem doufal ze je to v cechach) ale vypada dobre no)
    STAYFRESH
    STAYFRESH --- ---
    MUTHA: kde to delaj? vypada to pekne
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    MUTHA: podělíš se o recept? prosím:)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    BRUKEV:
    Jednoduchý? Trošku posolit a na gril. Sama o sobě je chuťově natolik výrazná a člověk to nejí jako brambory, takže není potřeba vymýšlet jak to udělat pestřejší.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    BRUKEV: rek bych, ze makrela bude idelani do takovejch tech balicku z papiru. je dosatecne tucna, takze pusti stavu a zeleninu u sebe prijemne ovoni a dochuti. ale makrela je pro me osobne ryba na uzeni a grilovani :-)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Nějaký jednoduchý tip na makrelu (krom na másle, kmíně, s rozmarýnem)?
    Případně nějaká marináda/potíračka?
    SNORRY
    SNORRY --- ---
    oči v polévce = největší pochoutka!
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    objevil se mi tu okáč, tak prosim co snim? dneska si jenho hodim jen tak na masle, ale o vikendy bych rad neco jinyho. napada vas neco? dekuju
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MIC: oči nevím, žábra se uvádějí jako zdroj hořkosti a občas jsou na nich přisátí paraziti.

    Já parazity zatím nikdy nepotkal a v chuti jsem s/bez žaber nikdy nenašel rozdíl.
    MIC
    MIC --- ---
    KURE: to je údajně kvůli hořkosti, ale nikdy jsem neměl odvahu zkusit jestli to opravdu zhořkne.
    KURE
    KURE --- ---
    MIC: do vyvaru jo, nemam pro to zadny vedecky opodstatneni, ale tata mi rikal ze vydloubnout oci a utrhnout zabry. tak to delam
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MIC: na gril ne, na pánev řežu celý hlavy pryč ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam