• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    JOHNEYSVK: co to je za srovnani? Russel ma za sebou 4 sezony, mladej Schumi 2...

    Schumi ma v 2. sezone 12 bodu (KMag ma ted 25) , Russel mel v 2.sezone 0 bodu .. vetsina expertu v nem vidi potencial, Toto ho chce do Mercedesu, takze to s nim asi nebude tak hrozny
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Pratele, v nedeli bude treba splnit jeden ukol ☺️

    JOHNEYSVK
    JOHNEYSVK --- ---
    TOM_HOST:

    Mick imo na to aby rozbehol 'eru schumacher' nema. RUS by s nim vytrel podlahu.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    VYWERN: tym ano, to jen Latifi byl rozdilovej jezdec :)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    ANDR3E: williams s Latifin rozhodne zbytecni nejsou :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    VYWERN: tymu do poctu tam je ale 7 :)
    KULA
    KULA --- ---
    VYWERN: jo jo, úplně bez šance, jen v kvalifikacích a sem tam ze začátku závodu než se jim to začne hřát, jezdí před Alpinou a McLaren a celkově mi jejich auta přijdou lepší jak Astony a HahaWiliams. Úplně zbytečný....já bych řekl, že jsou černý Petr. Mick je oslíček s německým sponzorem. To je jeho největší přednost. A jeho fotřík mu poslal po genech talent na poznání volantu a pedálu ale to je asi tak všechno. Když vyhodili toho ruského kašpara, MAG jeho auto začal tlačit na 10+ pozice. Úplný trakaře.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    SAAYURI: chyba Micka byla jit do Haasu. Ten tym nefunguje a nikdy fungovat nebude. Celou dobu delaji takova zvlastni rozhodnuti, k jezdcum se chovaji prapodivne, komentare Gunthera jsou casto uplne mimo. Hulk si zajezdi jednu dve sezony bez nejakych sanci. Za me je Haas jen tym do poctu.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    hlavne kombinace Steiner a Schumi vubec nefungovala, takze je asi dobre pro vsechny zucastnene neprodluzovat trapeni
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    TOM_HOST: ja cetl ze ho Mergl chce jako testovaciho jezdce, takze snad pujde tam a dostane jeste sanci....a Hulkovi to preju, Mag a Hulk bude dobra dvojka, tesim na pokracovani suck my balls mate :D
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    TOM_HOST: do merglu neeee... uz kdyz tam sel tata, tak jsem musel tlacit slzu, pac jsem fandil jemu, ale ne merglu... nechci to zazit podruhy v zivote :D

    a jinak predpokladam, ze Hulk sice nebude rychlejsi a podobne, ale bude levnejsi, co se rozbiti auta tyce :) a to byl imho ten nejdulezitejsi aspekt vzhledem k tomu, ze meli letos celkem konkurenceschopny auto, ze kteryho Kmag dokazal vytezit to, co dokazal oproti MSC, ktery je sice mladej, ale proste to nevytezil tolik, kolik asi mohl. Skoda.
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    TOM_HOST: Docela hezká předpověď, jen se obávám, že Mick na to prostě nemá. Skončí jako reserve driver na pár let a pak pápá.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Muzu si myslet ze starik hulk nebude rychlejsi nez mick a hlavne ze nema diky veku budoucnost v f1 … takze si muzu myslet co si asi mick s gunthrem udelali tak strasneho ze se ho chce zbavit i kdyz to nema logiku …

    A jeste si zahraju na sudicku … pristi rok diky tomu ze dietrich umrel (rozpocty apod) a co se deje v tymu redbull nebude tak silny jako letos … ferrari udela nove vedeni ktere bude fungovat hur nez binotovo a taky pujdou do prdele takze lujz vyhraje 8 titul odejde a misto nej prijde mlady schumi a zacne nova era schumacher mercedes … tot vule ma :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    SAAYURI: 😢
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Mick out, Nico back.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Zajimavy ze sam Max priznal ze to do Lewise poslal schvalne misto uhybani
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    DRSH: Já od začátku tvrdím, že to byla chyba Hamiltona. Ale Maxovi už o nic nejde, tak to i s ohledem na loňský konec, rozhodli takhle. Podle mě.
    KALTY
    KALTY --- ---
    TOM_HOST: taky bych ho tam nechal ještě chvilku :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam