• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    KALTY
    KALTY --- ---
    ZDENDAK: lol

    Btw. nevíte jestli bude F1TV appka pro TV?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ZDENDAK: Jako spadl mi kamen ze srdce ale jako jenom oni dva? To stridani melo taky neco do sebe … na ne budem mit ponorku zachvili :)
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    EisKing duo potvrzuje své budoucí komentátorské působení nově na Nově
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Jenson Button je zpět ve WEC! Za volantem Porsche ho čeká i Le Mans – F1sport.cz
    https://f1sport.auto.cz/clanek/jenson-button-je-zpet-ve-wec-za-volantem-porsche-ho-ceka-i-le-mans
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Stake F1 Team Kick Sauber
    TOFI
    TOFI --- ---
    Driving One Of The Most Dominant F1 Cars For The First Time
    https://youtu.be/Xyz7BoGRx2w?si=J6kSX5Ljm762sGgU
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Hm, po trase z Mario Kart včetně průjezdu stadionem, kde se vyhýbáš obřím míčům a vyjížídíš ven skrz branku. Doufám, že tyto detaily budou zachované.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Nooooooo.gif

    Tyve barka takova fajna trat … proc davali tu sikanu pryc jako??
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Od roku 2026 se VC Španělska přesune z Barcelony do Madridu, kde je podepsáno na deset let tvl

    TOFI
    TOFI --- ---
    Daň za titul. Red Bull zaplatí FIA na vstupním poplatku 164,5 milionu korun – F1sport.cz
    https://f1sport.auto.cz/clanek/dan-za-titul-red-bull-zaplati-fia-na-vstupnim-poplatku-1645-milionu-korun
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Jo, s čím jsem ale původně přišel :D

    Z FB "Češi v motorsportu":

    Gabriela Jílková byla potvrzena jako vývojový a simulátorový jezdec týmu Porsche Formula E Team!

    Gabča už v minulé sezoně spolupracovala s týmem na simulátoru a za "odměnu" se mohla na konci října svézt ve Valencii v monopostu Formule E. Pro příští sezónu bude po ruce Pascalu Wehrleinovi a Antoniovi Felixu da Costovi při hledání ideálního nastavení vozů. Moc gratulujeme!


    Tohle info mám už dýl a od jinud, ale na tohle hezký shrnutí jsem teď narazil na FB, tak copypasta semka.




    Kdo Gábinu nesleduje, tak takhle šestinásobná džitelka Ceny Elišky Junkové v posledních sezónách celkem úspěšně závodí v GT4, tuto sezónu i LMP3 a vede vlastní jezdeckou akademii QuickGabi Academy.

    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    K přesunu F1 na Novu. Jsem na to celkem zvědavý, MotoGP dávají dobře, včetně tréninků a kvalifikací všech tříd. Mají znalce jako třeba komentátorskou legendu a bývalého závodníka Václava Svobodu. Účastní se toho i další insideři jako třeba Karel Abrhám nebo Ondřej Ježek. Často komentují přímo z místa konání a mívají vlastního reportéra v terénu, co obchází paddock a vyslýchá kýžené jedince. Myslim že není důvod se bát, že by přístup TV Nova měl být k formulím nějak výrazně odlišný, takže to klidně může být dost posun oproti AMC :)

    Čeho se trochu bojím je to, že Nova už má portfolio motorsportu dost široký a komplet program MotoGP se často kryje třeba s World Superbike (a všech jeho tříd), takže se bude krýt i s F1+2+3. Ani nevim kolik mají kanálů, já mám k dispozici jen první a druhý a vím, že na dalších mi uniká třeba NASCAR. No, možná budu muset rozšířit. Používám Kuki TV a doufám, že další kanály Novy nabízí... :D Vedle toho ale používám F1TVpro, hlavně teda kvůli live timingu, ale možná bych byl ochoten používat ho i ke sledování přenosu :D

    Co se týče moderátorů tak Eiseleho mám zatím neofiko potvrzenýho i pro Novu, co mám nějaký lehce zákulisní info, tak "pozvánku" pochopitelně dostalo komplet EisKing duo. Co na to Král zatím nevim, ale podle mě není moc důvodů aby to tak nebylo, kromě momentů kdy mu to koliduje s víkendy kdy se motá okolo Ferrari Challenge myslim.

    Richtr podle svého FB a X s televizním komentováním končí, ale bude se dál věnovat podcastu Kolo na kolo a rozdávání rozumů. Podcast dělají společně s Jiřím Koštou a Pavlem Fabrym.

    Fabry se na sockách vyjádřil nejednoznačně. Zhodnotil dosavadní působení a dodal, že ač se jedna kapitola uzavřela, další se otevřou a pojďme zatím na chvilku vydechnout. O Koštových plánech nic nevim.
    MARMESS
    MARMESS --- ---
    TOM_HOST: Já proti němu nic nemám a na komentátory v zásadě nenadávám (s výjimkou fotbalu na ČT - Vláška a jejich experty), ale Richtra prostě nedávám a nedokážu ho poslouchat, jeho rádoby vtipný poznámky, kterým se směje jen on sám atd. Já jsem jen rád, že nebude na nově, protože pochybuju, že NS bude mít víc variant komentáře (nevim že by to měla u jakéhokoliv sportu).
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MERTLAS: Jste v tom svazu jeste nasrot :))

    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MARMESS: Ja musim rict co uz me dlouho trapi … a to je to nadavani na komentatory …

    Ja richtra nemusim a zezacatku jsem ho az nesnasel … ale postupem casu se stal takovy maskot ceske f1 … ano casto komentoval uplne neco jineho nez se jelo ano pocital po prvnim kole 150 ruznych scenaru jak to dopadne ano casto si pletl jmena i staje ano obcas mlel uplne sracky … ale co je na tom vsem dulezite je si rict ze je to profesor matematiky a neni to studovany moderator … a pro takoveho cloveka mluvit 2h v kuse spravne cesky artikulacne a mit to hlavu a patu je proste narocna prace … ja jsem se moderovanim par let zivil a fakt to neni pro kazdeho … navic sledovat u toho live timing co se kde deje radia apod dejte pokoj … ja po 16ti letech smekam ze to dokazal … je to kokot urcite stopro … ale dal to

    A to same stevo s kralem … stevo je tez nejaky ucitel nebo co ale je to fanda f1 ne moderator … kral je jezdec coz je verbalne uplne spatne ale naucil se tu reholi moderovani a patri mu moje ucta … rozumi tomu zavodeni nejvic diky tomu ze jezdi ale jak to umi prodat do mikrofonu aby to pochopilo i 6ti lete dite je dar … takovy enge je uplne verbalni trotl … a to chvalabohu ze se kimi nechtel stat moderatorem :)))

    Jen jsem chtel rict “trochu ucty” k tem lidem … to fakt neni prdel kuci
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    TOM_HOST: tyyvole... tobe se otocila tak maksimalne tullamorka dnem vzhuru :D co? ty drndo? :D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Pico o 400 bodu … kdyz se dari tak to umi kazdej ivan ale kdyz se nedari a otoci se to :)))
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    M_IKE: Gratulki vitezum :) na to, ze jsem na to klasicky celej rok od nastaveni nesahl, tak propadak jak u Astonu... ale beztak... dulezity je byti nad TomHostem :D Tesim se na pristi rok :)
    MARMESS
    MARMESS --- ---
    Během rozhovoru v rádiu EXPRES FM v pořadu Ranní klub s Milošem Pokorným v pondělí po Velké ceně Abú Dhabi 2023 prozradil, že roli hlavního televizního komentátora přenosů F1 už dělat nebude, zejména z rodinných důvodů. Richtr velké ceny F1 komentoval 16 let.

    Hurá
    M_IKE
    M_IKE --- ---
    Vysledky fantasy:

    1
    mittra racing 6662
    2
    Eskaboys 6098
    3
    Petersis 6086
    4
    MKR dev t 5533
    5
    Tifosi_marmess 4807
    6
    Licky Nauda 4617
    7
    Leopardi_team 4466
    8
    BInottoBlues 4462
    9
    HUSTLE Racing by mertlas 4436
    10
    TomHost Nyx CZ #nowar 4074
    11
    Max No More 4052
    12
    Cheza73 4011
    13
    Zorrillo Carreras 3841
    14
    [MAEQ] Radegast Tatra GP 3828
    15
    FullSpeedAhead 3270
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam