• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Flash byl klasika, to mě strašně bavilo:)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    MISERY: jo! pařez byl napínavý!
    MISERY
    MISERY --- ---
    Já si vzpomínám, že jsem se bála jako malinká (tak 1. třída) u Flashe Gordona, když strkali ruce do toho pařezu, kde byl štír se smrtelnym jedem (nebo něco takovýho). To jsem si zakrývala oči. A ještě ve filmu Ptáci, když byl záběr na toho staříka s vyklovanejma očima, když mi bylo 8 nebo 9. Jo a Medusy jsem se taky bála, ale noční můry jsem snad z žádnýho filmu neměla (alespoň si je nepamatuju, narozdíl od některých nočních můr z dětství).
    SIKY
    SIKY --- ---
    MADMERTIGAN: já nevim, vzhledem k tomu, že dotaz vznesla kamarádka, která je teď pryč :) možný to je, ale Ednu bednu by si snad pamatovala :)
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    SIKY: a nebyla to taková ta zlá televize edna? a maewis tlustá víla?
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    MYS_USATA: Třeba jo, nebo ty ses jich snad ptala?
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    že rodiče to dělali jen dvakrát (mám ségru) :)
    SIKY
    SIKY --- ---
    MADMERTIGAN: Já myslim, že animovaný, ale teda ruku do ohně za to nedám ani náhodou. Ještě se zeptám tazatelky.
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    SIKY: bylo to hraný nebo animovaný?
    SIKY
    SIKY --- ---
    Že se vracím k filmovám záhadám :) Mrňous a čarodějnice měl všeobecný úspěch, všem se vybavily hodiny hrůzy :) a kamarádka přišla s dotazem:
    druhou nocni murou byla pohadka, ve ktery jakoby ven z televize odlita carodejnice ve fialovym habitu s cervene nalakovanejma nehtama na nohou - na to jsi nahodou nenarazila?:-)

Já si matně takovej nějakej obraz pamatuju, ale nevím, co by to mohlo být. Netušíte někdo?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    zahada filmu s hadem kterej mi taky pusobil krušný noci rozluštěna... myslim že to bylo tohle: http://www.csfd.cz/film/75148-tajemstvi-sahary-segreto-del-sahara-il-geheimnis-der-sahara-das/
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Tak stažením Afričana rozluštěna další záhada... dlouho se mi ve vzpomínkách vracel film kde kradli hydroplan pytlákům:)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ELLIE: specielně pro tebe nějakou vyrobim :)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    INSEQUI: Sosáš?! Ne, že sem pak budeš pastovat obrázky opičích hlaviček! :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MYS_USATA: http://www.csfd.cz/film/22113-african-africain-l/

No já tě nemít:)

INSEQUI: Toho hada nikdo nedáte? nebo je to ten samej film? už to sosam:)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MYS_USATA: Jak to ten dětskej strach nafukuje, co :))) Udělá z malý opičky koně.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Taky jsem fan Akt X :) Nosila jsem křížek a hodinky jako Scullyová, a sako, který mi bylo velký... a kdo z vás si nikdy nevyrobil průkaz FBI? A víc k tématu - s kamarádkou jsme věřily, že se můžeme stát agentkama, učily jsme se anglicky, abychom mohly studovat v Quanticu, a ona chtěla být patoložkou. Nazývala ale to povolání "pitvař". Dneska je z ní zdravotní sestra :D
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    INSEQUI: Film se jmenoval Afričan. Byla jsem na něm s tátou ve venkovském kině na chatě, a useknutá hlava opičky byla skutečně silným zážitkem :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já tak plus mínus v těch třinácti žrala jak Akta X, tak všechny ty záhadologické seriály a knihy a kolikrát jsem se bála usnout, že mě unesou mimozemšťani, nebo tak něco :o) No ale třeba takovej Kruh mě slušně děsil ještě ve třiadvaceti. Přišla jsem z kina a doma vypadly pojistky, myslela jsem, že k té pojistkové skříni tou tmou nedojdu.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ELLIE: Teda já Akta x děsně žral, mam všechny knížky co k tomu vyšli:) a mamina mi koupila i videokazety s filmama, jak byly ty dvoudíly. No a docela jsem i některejm věcem věřil:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam